Szórakozás

„Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem” – fenyegető üzenetek miatt közleményt kellett kiadnia egy hasonló nevű zenekarnak

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Napok óta Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása tartja lázban az egész országot. A séf még szerdán tett közzé egy bejegyzést a Facebook-oldalán, melyben bejelentette, hogy véget ért a kapcsolatuk. Ezt nem sokkal később az énekesnő is megerősítette, a szakítós posztjaikban azonban volt egy nagy különbség.

Azóta

Utóbbi a történet szempontjából azért figyelemre méltó, mert Krausz Gábor a szakítós posztjában arról írt, hogy „időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet” – ebből pedig sokan arra következtettek, hogy az énekesnő hűtlen lehetett a kapcsolatban, amihez a táncegyüttes egyik tagjának is köze lehet.

Hogy mindebből mi igaz, egyelőre nem tudni, a pletykákat egyelőre senki nem erősítette vagy cáfolta meg, van viszont olyan fél, aki máris a lehető legrosszabbul jött ki az ügyből. Ez pedig a Fricska Zenekar, ami nyilvánvalóan nem a Fricska Táncegyüttes, a névazonosság miatt azonban a jelek szerint sokan őket találták be, aminek hatására a Blikk írása szerint a zenekar kénytelen volt kiadni egy közleményt.

Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!

– írták egy szombati Facebook- bejegyzésben. És bár ők mindent megtettek, a jelek szerint kevés haszna volt az igyekezetnek, a bejegyzés alatt található legtöbb komment ugyanis még mindig arról szól, hogy késő magyarázkodni.

Az énekesnő egy februári blogbejegyzésében még arról írt, hogy olyan erős szövetség van közte és Krausz Gábor között, amit egy hurrikán sem tépne szét.

Kapcsolódó
Tóth Gabi: A mai napig el tudok érzékenyülni, ha a gyűrűmre nézek
Elmondta, szerinte miről szól a házasság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik