Élet-Stílus

Lakatos Márk Tóth Gabiék szakításáról: Miért kellett nekünk évekig hallgatni ezt a maszlagot, hogy ők mekkora egy szent család?

TV2 és Olajos Piroska
TV2 és Olajos Piroska
A stylist is kifejtette véleményét az elmúlt napok történéseiről.

Krausz Gábor és Tóth Gabi szerda délután jelentették be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. Mindezt egy majdnem teljesen egyforma közleménnyel adták a világ tudtára, a séf viszont egy olyan mondattal is kiegészítette a saját írását, amit az énekesnő nem használt fel a saját posztjában.

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Véletlen egybeesés, hogy Tóth Gabi a közelmúltban számos alkalommal fellépett a Fricska Táncegyüttessel.

Az események azóta igencsak felgyorsultak: Tóth Gabi és Krausz Gábor nem sokkal a bejelentésük után kikövették egymást az Instagramon, utóbbi egyik tévés kollégája, Vomberg Frigyes pedig úgy nyilatkozott, a séfet nagyon megviselik a történtek. Mindeközben Tóth Gabi a Kárpát-Haza Konferencián vett részt tegnap, ahol közös fotó készült róla és a Fricska Táncegyüttes egyik tagjáról, Papp Máté Bencéről. A történteket később bár tömören, de Tóth Vera, az énekesnő nővére is kommentálta.

A hírekre Lakatos Márk is felcsatlakozott a TikTok-platformját használva, aki mint mondta, a magyar házaspárok válási statisztikáját nézve szerinte 50-50 százalék volt, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága végül kitart-e, úgy véli viszont, hogy a történet nem emiatt érdekes.

Hogyha ez ennyire benne volt a pakliban, akkor miért kellett éveken keresztül ezt a maszlagot nekünk hallgatni meg olvasni a családügyi minisztérium blogján, adófizetők pénzéből? Horrorsztorikat hallgatni arról, ők most tényleg mekkora egy szent család, és milyen keresztényi szeretetben énekelgetnek meg főznek a pápának, meg nevelgetik egy szem gyermeküket. Tényleg, mint Szent József és Mária a kis Jézust a jászolban

– magyarázta.

Innen visszafele tekintve ez nem is Gabikának a hibája, mert ő ennyit tud. De az, aki őt felbérelte erre, mondjuk, teszem hozzá, Novák Katika, mert ugye akkor ő még a családügyi minisztériumban volt, ő nem gondolta végig, hogy vajon jó reklám lesz-e a nagy magyar családeszménynek, a keresztény érzületnek és mindennek az, ha tényleg Tóth Gabika és kedves férje lesz ennek az arca?

– tette hozzá a stylist, aki egy időben rendszeresen intézett megegyezéseket Tóth Gabihoz a közösségi oldalait használva. Az énekesnővel egy ideig üzengettek egymásnak, majd utóbbi azzal zárta a témát, hogy neki Lakatos Márk örökké az az ember marad, aki először felöltöztette a Megasztárban.

@lakatosmarkstyle Neled meghozták Gabiék a kedvedet a családalapításhoz? Én gondolkodom, hogy férjhez megyek és énekelve szülök. #csillagszóró #nincsbiras #magyartiktok #cirkusz #válás #fy #foryou #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #nekedbe #freelove #csaladazcsalad🏳️‍🌈 ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Kapcsolódó
Tóth Gabi a minap a Fricska egyik táncosával jelent meg egy rendezvényen
Közös fotó is készült róluk, amit Pócs János fideszes politikus osztott meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik