Szórakozás

Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítós posztjaiban van egy jelentős különbség

tv2
tv2
Mindössze egyetlen mondat, amit Krausz odaírt, de az énekesnő nem.

Szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor. A pár a közösségi médiában jelentette be, hogy 6 év után különválnak útjaik. A sajtót – eddig úgy fest – teljesen kizárták a témából.

Mint az lentebb is olvasható, ugyanazzal a közleménnyel jelentették be a szakítás tényét:

„Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk véget ért Gáborral. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára. Arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánunk megosztani a nyilvánossággal. Kérjük, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönjük!”

– olvasható az énekesnőnél.

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!”

A séf ezek alapján fontosnak érezhette, hogy az

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet

mondatot beemelje, míg volt párja ezt kihagyta.

Véletlen egybeesés egyébként, hogy Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttessel számos alkalommal fellépett a múltban, ám azt nem tudni, van-e köze a szóhasználatnak mindehhez. Mindenesetre már az Instagramon sem követik egymást Krausszal:

Kapcsolódó
Tóth Gabi és Krausz Gábor már nem követik egymást az Instagramon
Ma délután jelentették be, hogy külön utakon folytatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik