Szórakozás

Szikora Róbert Dolly-ról: Valamiért karaktergyilkosságot akartak rajta végrehajtani, ami részben sikerült is

Zih Zsolt / MTVA, Mohos Márton / 24.hu
Zih Zsolt / MTVA, Mohos Márton / 24.hu
Elmondta véleményét az énekesnő állatkínzási botrányával kapcsolatban.

Pár hete robbant ki botrány Dolly körül, miután kiderült, hogy az énekesnő menedzsere embertelen körülmények között szaporított kutyákat egy Dolly Roll nevű kennelben. Dolly állítja, neki fogalma sem volt arról, hogy milyen körülmények között élnek a kutyái, és mint állatszerető és állatvédő ember, elhatárolódott a történtektől.

Szikora Róbert a jövőre ismét összeálló Hungária együttesben játszik együtt Dolly-val. Az R-GO énekese a Star magazinnak mondta el a véleményét az ügyről, amit a Bors szemlézett.

Dolly, köszöni szépen, megpróbálja bebizonyítani az igazságát – ez most az ő dolga. Nekünk nem egyszer elmondta, hogy ő teljesen ártatlan az egészben, az a nő becsapta

– nyilatkozta Szikora, hozzátéve: bízik benne, hogy Dolly ügye gyorsan el fog csitulni.

Egyébként azt javasoltam neki, hogy az ügyvédjével keressenek fel más állatvédőket, mesélje el a történetét, és bizonyítsák be az ártatlanságát. Valamiért karaktergyilkosságot akartak rajta végrehajtani, ami részben sikerült is. Nagyon meghurcolták őt a napilapok. Hiába volt egész életében jópofa, szép és jó – egy pillanat alatt összedőlt ez a vár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik