Szórakozás

Dolly: Meghurcolták nevemet és a becsületemet

TV2
TV2
Állítja: sem a neve alatt bejegyzett kennelről, sem az ott uralkodó áldatlan állapotokról nem volt tudomása.

A napokban a 24.hu is megírta, hogy állatvédők tiltakoztak Dolly falunapi fellépése ellen, miután kiderült, hogy az énekesnő menedzsere embertelen körülmények között szaporított kutyákat egy gyöngyösi házban. A portán elhullott állatokat, elhanyagolt, daganatos, vagy épp a testükön nyílt sebet viselő kutyákat találtak rengeteg szemét közepette. 25 kutyát mentettek ki (kilencet Dolly vitt magával), akik mind chippel ellátottak és oltottak voltak.

Dolly később közleményt adott ki, melyben azt írta, fogalma sem volt arról, hogy a menedzsere milyen körülmények között tartja a kutyáit, és mint állatszerető és állatvédő ember, elhatárolódik a történtektől.

Az énekesnő most a Blikknek nyilatkozott a témában, mint mondta, megdöbbentették az elmúlt napokban megjelent hírek, melyeket követően minden kapcsolatot megszakított a menedzserével.

Meghurcolták nevemet és a becsületemet. Az elmúlt időszakban megjelent sajtóközleményeket nagy megdöbbenéssel és még nagyobb fájdalommal hallottam. 74 évem alatt mindig is elkötelezett voltam az állatok iránt. Az elmúlt években számtalan olyan jótékonysági rendezvényen is felléptem, melyekből származó bevételt állatok megmentésére, állatvédő szervezetek, menhelyek támogatására fordítottak. Sem a nevem alatt bejegyzett kennelről, sem az ott tapasztalt áldatlan állapotokról nem volt tudomásom, így amikor ezekkel szembesültem, menedzseremmel a kapcsolatot megszakítottam. Emiatt valamennyi rám vonatkozó valótlan állítást visszautasítok és minden lehetséges jogi eszközzel fel kívánok lépni személyemet átíró, nevemet megtépázó közléssel szemben

– közölte a lappal.

A Blikk információi szerint Dolly időközben azt a fellépését is lemondta, ami ellen az állatvédők petícióval tiltakoztak.

Mindamellett, hogy önkormányzatunk elkötelezett az állatvédelmi törekvések mellett, nem mondtuk le a fellépését, tekintettel arra, hogy a falunap közelsége miatt ez jelentős összegbe került volna, amit a petíciót benyújtó szervezetek bizonyára nem fizettek volna ki. A helyzet orvoslása érdekében felvettük a kapcsolatot a művésznővel, akivel abban állapodtunk meg, hogy lemondja a fellépését, és jelezte, hogy addig nem vállal újabb szereplést, amíg nem tisztázódik a személye az ügyben

– olvasható Kápolna polgármesterének közleményében.

Kapcsolódó
Dolly falunapi fellépése ellen tiltakoznak az állatvédők
Az énekesnő menedzsere embertelen körülmények között szaporított kutyákat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik