Szórakozás

Rubint Réka a zuhogó esőben sem hagyott ki edzést Montenegróban

Nánási Pál / TV2
Nánási Pál / TV2
Mondván: akkor kell futni, amikor jólesik.

A Schobert-család jelenleg Montenegróban pihen, Rubint Réka viszont a nyaralás idején is komolyan veszi az edzést – olyannyira, hogy legfrissebb TikTok-bejelentkezése szerint még a zuhogó eső sem állítja meg ebben.

Szakad az eső, de azt mondták, hogy olyankor fussunk, amikor jólesik! Nincs kifogás

– mondta a felvételen.

@rubint.reka Tegnap szakadó esőben végeztünk az edzéssel🙃 Tudod, h mi a titok?! Akard mindennél jobban! Ne a kifogásokat keresdés ne azokat, akikre mutogathatsz, hogy neked miért nem sikerül?! Mindegy, hogy esik vagy fúj a szél, süt a nap, éhes vagy, vagy fáradt …. TE kellesz hozzá! Mindig! Mindenhez! Csináld! Mert a sportcipődben benne van minden, amire a lelkednek szüksége van❤️ #fy #alakreform #run #running #montenegro ♬ Sport Motivation(308214) - TimTaj

Az edző egyébként áprilisban beszélt arról, hogy továbbra is fontosnak tartja, hogy jó formában legyen, de már nem annyira központi kérdés számára a külseje, mint fiatalabb korában. Bár továbbra is kitartóan edz, már nincs benne kényszeresség, nem kel fel hajnali négykor, hogy futni menjen, belátta ugyanis, hogy muszáj megadnia a testének a pihenést.

Kapcsolódó
Rubint Réka: Fontos, hogy jó formában legyek, de már nem központi kérdés a külsőm
Nehéz volt idáig eljutnia, de belátta, hogy a kor előrehaladtával több időt kell fordítania a pihenésre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik