Élet-Stílus

Rubint Réka: Fontos, hogy jó formában legyek, de már nem központi kérdés a külsőm

TV2
TV2
Nehéz volt idáig eljutnia, de belátta, hogy a kor előrehaladtával több időt kell fordítania a pihenésre.

Rubint Réka a Story áprilisi különszámában adott interjút, melyben egyebek mellett arról is mesélt, hogy az utóbbi időben némileg visszavett a tempóból, ráébredt ugyanis, hogy muszáj megadnia a testének a pihenést.

Tavaly nyáron, amikor hétvégente 1200-1400 kilométert utaztam az ország különböző pontjai között, és 5-7 fellépést tartottam, volt olyan, hogy egy hétvége után csak ültem, és potyogtak a könnyeim a fáradtságtól. Még egyszer nem szeretnék idáig eljutni. Erre az évre elhatároztam, hogy megtanulok egy kicsit kevesebbet dolgozni. Meg kell tanulnom odafigyelnem magamra, és megadni a testemnek is azt a fajta pihenést, amire szüksége van

– mondta a lapnak.

Amíg korábban napi 4-5 aerobik-órát is tartott, idén már csak heti leosztásban vállal be ennyit. Emellett konditeremben edz és futni is jár, mostanra viszont már nem kel fel minden nap hajnali négykor, hogy a kilométereket szelje.

Ettől függetlenül mindig fontos marad, hogy jó formában legyek, de már nem központi kérdés a külsőm, mint fiatalabb koromban. Már nincs bennem kényszeresség. Nehéz volt idáig eljutni, és belátni, hogy a kor előrehaladtával egyszerűen több idő kell a regenerálódásra.

Rubint elárulta, már alig várja, hogy néhány év múlva nagymama legyen, és a házuk legnagyobb bútordarabja az étkezőasztal legyen, ahová sorban leültetheti az unokáit, hogy mindenkinek azt készítsen, amit csak szeretne.

Megtanítom majd az unokáimat arra az étkezési kultúrára, amiben hiszek. Szeretném, ha boldog, önfeledtgyerekkoruk lenne, és tudatos felnőtté válnának. A menyeim pedig remélem, hogy a legjobb barátnőim lesznek, mert a fiaimhoz egyszer majd rajtuk keresztül vezet az út. Igyekszem majd a legjobb anyós lenni, és ha kérik a tanácsom, mindenben a segítségükre lenni

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik