Szórakozás

Vajna Tímea: Egy évvel ezelőtt azt reméltem, idén a babámat fogom a kezemben tartani, de sajnos nem így lett

TV2
TV2
Nem sokkal karácsony után elveszítette a természetes úton megfogant magzatát.

Vajna Tímea egy évvel ezelőtt szerezte meg az amerikai állampolgárságot. A hírt egy fotóval jelentette be, melyen épp az Egyesült Államok zászlaját lengette. Posztában ekkor azt írta, reméli, jövőre már a kisbabáját tarthatja majd a kezében.

Andy Vajna özvegye nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetébe posztolta újra a szóban forgó fotót, a következő szöveggel.

Egy éve ilyenkor amerikai állampolgár lettem, és akkor azt írtam, hogy remélem, jövőre a pici babámat fogom a kezemben tartani a zászló helyett. Sajnos nem így lett, és mély fájdalmat, szomorúságot érzek. De…

folytatta a mondandóját egy következő történettel, melyben a húga, Visváder-Palácsik Lilla gyerekeivel készült közös fotókat mutatott.

…de legalább az unokaöcséimet igen.

Vajna Tímea februárban ugyancsak az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy karácsony után elveszítette a kisbabáját, aki természetes úton fogant. A magzat 7,5 hetes volt. Ekkor azt is elárulta, hogy az első, augusztusi beültetésekor a gyerekszobát is kialakította az otthonában, de a lombik nem volt sikeres.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik