Szórakozás

Vajna Tímea: Remélem, jövő ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett

Balogh Zoltán / MTI
Balogh Zoltán / MTI
Sok lemondással járt számára az elmúlt kilenc év, de végül megkapta az amerikai állampolgárságot.

Vajna Tímea az Instagramján számolt be arról, hogy sikeresen letette az amerikai állampolgársági vizsgát. Nem sokkal később egy új, hosszabb posztban értekezett az elmúlt kilenc évéről és a jövőbeli terveiről is.

Kapcsolódó
Vajna Tímea amerikai állampolgár lett
Régóta vágyott már rá.

Mint írja, megtörte a családi vonalat, így meglehet, hogy az ő gyerekei és az unokái is az Egyesült Államokban élnek majd, bár nem tartja kizártnak, hogy talán Magyarországot választják.

Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt. Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat…Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlődését (csak Facetime-on keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén, nem tudtam elvállalni a kedvenc TV műsoromat, a Dancing With The Stars-t, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ehettem finomakat

– sorolta posztjában Vajna, aki mindezek ellenére nagy biztonságként éli meg, hogy megkapta az amerikai állampolgárságot, egyedül annak nem örül, hogy az Egyesült Államokban közel 50 százalékos adót kénytelen fizetni. Ami pedig a jövőjét illeti, reméli, hogy egy éven belül édesanya lesz.

Remélem, jövő ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett

– zárta gondolatait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik