Szórakozás

„Sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki” – Judy 12 év után válik a férjétől

TV2
TV2
Szakember segítségével ébredt rá, hogy méltatlan lenne benne maradnia a házasságában.

Judy tavaly decemberben beszélt először arról, hogy problémák merültek fel a házasságában. Akkor úgy fogalmazott, a férje, Molnár Balázs és ő is küzdelemben vannak.

Az énekesnő most a Story magazinnak árulta el, hogy nem sikerült megmenteniük a kapcsolatukat, nemrég beadta a válókeresetet. Mint mondta, rengeteget várt, agyalt és reménykedett, hiszen nagy szerelem volt az övéké, így bár nehezen, de meghozta a döntést.

A második válásomnak nézek elébe, és bízom benne, hogy sikerül békésen megoldanunk. Az első férjemmel semmi sem kötött minket össze, Balázzsal viszont a vagyon mellett 14 év és egy közös gyermek is. Már értem az embereket, akik azt mondják, nem mernek lépni. Hiába nincsenek már érzések, egyszerűen a megszokás egy akkora erő, hogy odaláncol a másikhoz

– magyarázta az énekesnő, aki úgy véli, a válással ő és a gyerekének apja is új esélyt kaphatnak a boldogságra.

Mint kiderült, az utolsó csepp a pohárban a kislányuk, Maja egészségi állapotának romlása volt. Judy elmondta a lapnak, úgy érezte, a lánya testileg és lelkileg is sérülni fog, ha tovább kell néznie, mennyire rombolja az édesanyját a rossz házassága, ami miatt nem olyan kiegyensúlyozott és vidám, mint régen.

Judy hozzátette: öt éve érezte már, hogy valami nincs rendben közte és a férje között. Úgy véli, azzal kezdődhetett kettejük eltávolodása, hogy bár ő a kezdetektől támogatta a férje önmegvalósítását, Molnárt viszont annyira elvitték a saját céljai, hogy megfeledkezett azokról, amiket közösen akartak elérni.

Nagyon sokat voltam otthon egyedül a gyerekkel, miközben ő éjszakába nyúlóan dolgozott vidéken, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csak élek valaki mellett, akivel nem is vagyunk együtt. Elhidegültünk egymástól. A házaséletünk is rutinszerűvé vált, és bár hozzám jött haza, azt gondolom, a női megérzések sosem csalnak… De mivel nagyon szerettem, behunytam a szemem, sok mindent elnyomtam magamban, úgymond megalkudtam. Hosszú évek és szakemberek segítsége kellettek ahhoz, hogy rájöjjek, méltatlan lenne benne maradnom ebben a házasságban.

Az énekesnő végül a pszichológusa iránymutatásával látta be, hogy már nem léteznek azok a dolgok, amiktől egykor jól működő pár voltak a férjével. Úgy véli, a volt kedvese biztosra vette, hogy ő sosem lépne ki, amikor viszont mégis elengedte a házasságukat, Molnár küzdeni kezdett érte.

Elmentünk pár terapeutához is, de bárcsak ne tettük volna. Álmomban nem gondoltam, hogy a férjem ilyen véleménnyel van rólam. Lényegében sem mint nő, sem mint anya, sem mint feleség nem feleltem meg neki. Aztán ő is külső segítséget kért, és hitte, hogy visszafordítható a kettőnk közötti távolság. Közeledett, de én akkor ezt már nem tudtam fogadni. És bár lassan több mint másfél éve nincs kapcsolatunk egymással, zokogtunk mindhárman, amikor ez év januárjában különköltöztünk.

Ami a viszonyukat illeti, Judy úgy fogalmaz: nagyon hullámzó. Ő már túl van a férjén, akinek tiszta szívből kívánja, hogy megtalálja a boldogságot. Az sem zavarná, ha új párja lenne. Szeretné továbbá, ha a kislányuk nevelését a jövőben is ugyanolyan rugalmasan tudnák kezelni, mint jelenleg.

Rengeteget tanultam ebből a házasságból, tudom, mikor és hol hibáztam, és igyekszem ezt a jövőben már nem elkövetni. És bár jövőre 50 éves leszek, hiszek még a boldogságban, és vágyom is rá, hogy szeressenek

– zárta mondandóját a témával kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik