Szórakozás

Egy éve ilyenkor: első házassági évfordulójukon a férj teherbe ejtette a harmadik felet

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Idén április elején húsvét van, tavaly választás volt – olvasóink többségét akkor a politikával kapcsolatos hírek érdekelték, ebben az összeállításban inkább azt mutatjuk be, mi fért fel a legolvasottabb cikkeink listájára a nemzetközi sajtó, az ukrán külügy és Vlagyimir Putyin választási reakciója, illetve egy Óbudán talált, szavazólapokkal teli doboz története mellé.

Mit tesz egy nő, ha arra ér haza a munkahelyéről, hogy a párja egy másik nővel fekszik az ágyban? Alighanem kevesen tippelnének arra, amit Taylor Dunham csinált.

Arra ért haza, hogy párja egy másik nővel fekszik az ágyban – befeküdt közéjük
16 órás műszakot rakott le előtte, nem akart veszekedni.

Sophie Guidolin négygyermekes, ausztrál fitneszmodell ugyancsak meglepődött, amikor felháborodáscunamit váltott ki az egyik teljesen ártatlannak tűnő fotója.

Felrakott egy fiával közös képet, a kommentelők kiakadtak
Sokak szerint nem megfelelő viselet az a bikini.

Mészáros Lőrinc párja, Várkonyi Andrea volt az egyik műsorvezető a TV2 jótékonysági gáláján. Az este egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Várkonyi Puskás-Dallos Bogit kérdezgette az énekesnő fellépése után.

Várkonyi Andrea Dallos Boginak: Ti a férjeddel ilyen furcsa házaspár vagytok, mindketten előadóművészek vagytok
A műsorvezetőt az is érdekelte, hogy az énekesnő mezítláb volt-e a hosszú szoknya alatt.

Egy rövid ideig úgy tűnt, valaki azért fenyegette meg Győzikét, mert az előadó váratlanul bejelentette, belép a Fideszbe. Kiderült azonban, hogy messze nem ez történt.

Az már önmagában eléggé meghökkentő, ha egy feleség édeshármassal lepi meg a férjét az első házassági évfordulón, de egy floridai házaspár története még ez után is tartogatott fordulatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik