Szórakozás

Várkonyi Andrea Dallos Boginak: Ti a férjeddel ilyen furcsa házaspár vagytok, mindketten előadóművészek vagytok

TV2
TV2
A műsorvezetőt az is érdekelte, hogy az énekesnő mezítláb volt-e a hosszú szoknya alatt.

Tegnap este harmadjára léptek fel magyar előadók a TV2 jótékonysági gáláján. A Neked énekelekkel ezúttal az ukrán menekülteknek gyűjtött a csatorna, több mint 70 millió forint jött össze az este folyamán. A műsort Stohl András és Várkonyi Andrea vezették, utóbbi feltűnő nagyestélyiben nyitotta meg a jótékonysági estet.

A gálán Puskás-Dallos Bogi is fellépett, a We All című számát adta elő. A produkciója után Várkonyi Andrea odalépett hozzá, majd miután megköszönte neki a remek hangulatot, és afelől érdeklődött, hogy érzi magát, a következőket intézte hozzá:

Ti a férjeddel, Puskás Petivel ilyen furcsa házaspár vagytok, mindketten előadóművészek vagytok. Mennyire fontos nektek a békéért egy ilyen helyzetben felszólalni? Mit tudtok ti tenni?

– tette fel a kérdést a műsorvezető, mire az énekesnő azt felelte, Puskás-Dallos Petivel minden tőlük telhetőt megtesznek, igyekeznek sokat kommunikálni a kialakult helyzetről a közösségi oldalaikat használva, illetve a záhonyi határnál is jártak már segíteni.

Kapcsolódó
Puskás Peti elment segíteni Záhonyba, sírva beszélt arról, amit a vasútállomáson tapasztalt
Az énekest letaglózta a férfiak nélkül érkező családok és a körülmények látványa.

Várkonyi Andreát később az is érdekelte, hogy az énekesnő mezítláb lépett-e színpadra – 16 éves korában ugyanis cipő nélkül adta elő a dalát. Mint kiderült, tegnap este sem viselt lábbelit a hosszú szoknya alatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik