Szórakozás

Felrakott egy fiával közös képet, a kommentelők kiakadtak

Sokak szerint nem megfelelő viselet az a bikini.

A négygyermekes anyuka, Sophie Guidolin kirakott egy ártatlannak vélt képet fiával arról, ahogy a gyereknek a 15. születésnapját ünnepelik. Az ausztrál bodybuilder anya bikiniben áll fia mellett, ami sokak nemtetszését váltotta ki.

Többek azt írták, hogy elfogadhatatlan ez a fotó, mert szerintük a 32 éves nő szexizik a fia mellett, de ő visszavágott azzal, hogy ő gyakran hord gyerekei előtt bikinit, mert „a test egy normális dolog”.

Az ausztráliai Gold Coast-ban élünk, ahol a bikini viselete a tengerparton több a szokásosnál, nem is gondoltam arra, hogy ezt meg kell jegyeznem a fényképnél.Lenne azzal problémám, hogy bikinit hordok a gyerekeim előtt? Semmiképpen. Miért? Mert nem szexualizáltam őt, soha nem is tettem! Ha problémád van vele, érdemes megvizsgálnod, miért érzed úgy, hogy szexualizálnod kell egy női testet ahelyett, hogy csak egy anyát és fiát látnál a medencénél.

Azt is közölte még Guidolin, hogy az embereknek meg kell tanulnia, a test nem szégyelni való.

A gyerekeim láttak már meztelenül, ott voltak, mikor tavaly kivették a varrataimat, megértik, hogy nő vagyok, az anyjuk, egy ember bőrrel.

Azt mondja, a gyerekeknek sincs azzal baja, hogy bikiniben öleli meg őket. A kommentelők között aztán megjelent Kai is, aki szerint hülyék azok, akik anyját emiatt kérdőre vonják, szerinte sincs ebben semmi különös, hiszen sok időt töltenek a strandon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik