Szórakozás

Puskás Peti szerint nem meglepetés a VV-játékosok viselkedése, „érdemkeresztes emberek is lecsöveseznek diákokat”

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Úgy érzi, elfajult a közbeszéd, a VV-be jelentkezők csak ehhez igazodnak.

Az nlc.hu-nak adott interjút Puskás Peti, aki jelenleg a ValóVilág műsorvezetői feladatait látja el. Az énekestől arról érdeklődött a lap, mennyire látja másnak az idei szériát, mint mondjuk az évekkel korábbiakat.

Engem is sokszor meglep, ami történik, de nem véletlenül elemzik generációkutatók azt, hogy a Z és az Y generáció már egészen más, mint amihez mi hozzá vagyunk szokva. Másképp kommunikálnak, ez látszik akkor is, ha csak a social média felületeket nézzük. A közbeszéd is hova fajult: amikor érdemkeresztes emberek lecsöveseznek diákokat és diákok szintén hasonló hangnemben illetnek felnőtt embereket. Miért lepődünk meg, hogy ezek a fiatalok, akik nem egyetemi professzorok, azt gondolják, hogy lehet így beszélni, hogy lehet ennyire normák nélkül élni az életünket. Hiszen ugyanezt a példát látják olyanoktól is, akiket szeretnek és akikre felnéznek.

Puskás szerint elég a TikTokot végigpörgetni, az is tele van szürreális tartalmakkal, ahogy ő fogalmaz, „a ValóVilág csak annyit változott, mint a világ”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik