Szórakozás

Míg az Elvis-filmre készült, Austin Butler közel 3 évig a saját családját se látta

Marc Piasecki / FilmMagic
Marc Piasecki / FilmMagic
Belehelyezkedett a szerepbe.

Noha már hónapokkal ezelőtt megjelent az Elvis című film, még mindig kiderülnek kulisszatitkok a forgatásról. A napokban a főszereplő Austin Butler arról nyilatkozott, milyen kihívásokkal járt számára megformálni a Királyt.

Az Elvis forgatása miatt körülbelül három évig nem is láttam a családomat. Baz Luhrmannel készültünk, elrepültünk Ausztráliába, tényleg voltak hónapok, amikor senkivel nem beszéltem. Ha beszéltem is, akkor is csak Elvis járt a fejemben. Csak az ő hangján beszéltem, mikor nagy nehezen telefonálhattam a húgommal, neki Elvis hangját kellett hallgatnia.

A filmmel kapcsolatban azt írtuk kritikánkban:

„Hanks oldalán az eddig jobbára tévében, illetve a Volt egyszer egy… Hollywood kisebb szerepében látható Austin Butler tűnik fel Elvis Presley-ként, de „feltűnés” helyett pontosabb „berobbanást” mondani. A harmincéves színész átlényegülése Elvisszé – akár annak tizenkilenc, akár negyvenéves korában – olyan fényesen sikerül, hogy hajlamos elfeledtetni velünk Kurt Russell és Jonathan Rhys-Meyers korábbi, ugyancsak egészen kiváló Elvis-alakításait.”

Kapcsolódó
Elvis: Tom Hankset nem láttuk még ilyen aljasnak, a Király viszont örök
Miért imádta Elvis Presley a banános-mogyoróvajas szendvicset? Ez nem derül ki Baz Luhrmann új, remek életrajzi filmjéből, minden más viszont igen. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik