Szórakozás

Párharc: Csoki megbánta, hogy szétköltözött Heddával

TV2
TV2
Visszacsinálná, ha lehetne.

Csoki a minap a nyíltON című műsor vendége volt, ahol többek között arról is kérdezték, volt-e olyan vitája a kedvesével a Párharcban, amit utólag megbánt. A vetélkedő egyik adásában Egedi Heddával annyira összevesztek, hogy az egykori ValóVilág szereplő összepakolta a holmiját és egy másik szobába költözött át, hogy ne kelljen együtt tölteniük az estét. Ekkor úgy tűnt, talán nem is folytatják a versenyt, de másnap végül kibékültek. Mint mondja, ezt inkább visszacsinálná, ha tehetné.

Ezek is csak mi lehetünk, hogy egy műsoron belül, nem is értem, hogy hogy lehet ilyet. Azt visszacsinálnám, mert lehet, hogy kicsit én is túlreagáltam, csak ott már egyszerűen elegem volt abból, hogy már megint a vita van, a veszekedés, megint sír, és nekem megint meg kell vígasztaljam egy olyan dologért, ami szerintem nem volt akkora vétek

– magyarázta Csoki, hozzátéve: nem azért nem emlékezett a párja óvodai jelére, mert nem fontos neki, hanem azért, mert ő egyszerűen ilyen, hajlamos elfelejteni dolgokat, akár még a saját édesanyjának névnapját is.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik