Szórakozás

Sebestyén Balázs: A civil életben egy komoly pali vagyok, de a humor egyértelműen kell a túléléshez

Ma már csak olyan munkát vállal el, ami tetszik neki.

Sebestyén Balázs Kolumbiából adott interjút a story.hu-nak, itt forog ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! Elmondta, hogy műsorvezetőtársával, Vadon Janival egy egyszerű szállodában laknak, ahol már kétszer is beázott a szobája. „Szóval a luxustól baromi messze vagyunk” – tette hozzá. A munkán kívül nem nagyon van idejük másra, elég feszített a tempó.

Fecó szórakoztató, de Ádám és Gergő gazda is hatalmas forma, kedvelem őket. Igaziból mindenkit tudok kedvelni, mert egyedi karakter az összes játékos

– mondta el a dzsungellakókról.

Mint fogalmazott, nehéz döntés volt, hogy elvállalja-e a műsor vezetését, mert nem könnyű ennyi időre elszakadni a családjától, de szereti a munkáját, és nem akarta a csatornát sem cserbenhagyni. „Plusz a műsor annyira hozzánk kötődik, hogy mindenképp szerettük volna mi vezetni Janival” – fűzte hozzá.

Év közben, a reggeli rádiófelvételek után annyi időt tölt a gyerekeivel, amennyit csak tud. Családjáról így nyilatkozott:

Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nemcsak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk. Otthon szerencsés élethelyzetben vagyunk. A rádióműsor után, reggel 10-től én már szabad vagyok, ami azt jelenti, hogy tudom vinni a gyerekeket edzésre, és este is velük lehetek. Két teljesen más egyéniség Beni és Noel, de mindketten nagyon közel állnak hozzám. Próbálok nekik mindent megadni érzelmileg és értelmileg is. Igyekszem jó apukájuk lenni.

Sebestyén azt is elmondta, amikor nem dolgozik, egészen más típusú embernek tartja magát.

A civil életben én inkább egy komoly pali vagyok, és kicsit csendesebb is, mint amit a külvilág lát, hall belőlem. De azért a humort egy nagyon jó forrásnak tartom, ami egyértelműen kell a túléléshez. Fontos, hogy meg tudjuk őrizni a humorérzékünk, mert az sok mindenen átsegít minket. Úgyhogy alapvetően mindenhez humorral állok.

Arról, hogy mit hoz számára a jövő, azt mondta, nincsen megvalósítatlan terve, csak élvezi, ami megadatott neki. „Semmilyen hiányról nem beszélhetek, mert azt hiszem, többet kaptam, mint amennyit valaha is megérdemeltem szakmailag. A rádió óriási szerelem az életemben, és olyan tévés felkéréseket vállalok el, amik tetszenek, úgyhogy teljesen elégedett vagyok.”

A sikerről úgy tartja, mindenkinek fontos, de őt már annyira nem hajtja, nem emiatt rádiózik, tévézik, hanem mert szereti.

Az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát, és szeresse, amit csinál. A siker ugyanis mulandó, és kéz a kézben jár a kudarccal és a csalódással is. De ha megtalálod azt, amit szeretsz csinálni, akkor egyetlen napot sem kell dolgoznod. Én valahogy így élem ezt meg, így valójában soha nem is dolgoztam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik