Szórakozás

Merci szabályt szegett, büntetést kapott, majd kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből

RTL
RTL
Csokit lopott.

VV Merci csokit lopott Frohner Fecóéktól. Előzetesen Nyári Diával osztotta meg a tervét, a színésznő akkor azt mondta, támogatja őt. Nem akart besúgó lenni, de később elárulta Fecónak és Varga Ádámnak, hogy történt valami a hátuk mögött. A sztárfodrász kérdőre vonta Mercit, akire épp csokievés közben talált rá. Amiatt aggódott, hogy a lány tette miatt megbüntetik majd az egész csapatot.

Nem vagyok egy idegeskedős típus, nagyon nehéz engem felhúzni, ellenben most valahogy úgy éreztem, hogy csalódtam. Nem várt helyről kaptam egy olyan dolgot, amit nem tudom, hogy tudok-e tolerálni. Nagyon szívesen próbálnám megbocsátani, és lehet, hogy idővel meg is enyhülök, csak most annyira felhúzott ez az egész tény. Nem a csokiról van szó, hanem a tettről, hogy egy olyan dolog történt a hátam mögött, amiről nem tudtam

– mondta el utóbb Fecó.

A súlyos szabályszegés heves vitához vezetett a táborlakók között, amibe többen becsatlakoztak. A kedélyek azután sem csillapodtak, hogy Merci bocsánatot kért.

Ez egy éhezős játék, éhes voltam, ettem egy csokit. Sajnálom, tényleg. Azt hittem, hogy egyedül fogok büntetést kapni, és hatezerszer idejöttök és hatezerszer ugyanazt elmondjátok. Felfogtam, képzeljétek el! Sajnálom, ha lesz bármi következménye, és azt vállalom, hogyha lehet, átveszem. Nem gondoltam bele, senkitől nem akartam elvenni. Szóval bocsánat

– zokogta Merci, majd kérdőre vonta Diát, hogy miért árulta el őt.

A lopás nem maradt büntetlenül, a megtorlás nem csak az elkövetőre lett hatással. Merci harmadmagával veszélyzónába került a szerdai kiszavazáson, társait neki kellett kiválasztania. Diára, Ádámra és Lengyel Ferencre esett a választása.

A keddi adásban végül Mercinek kellett távoznia a dzsungelből, rá érkezett a legkevesebb voks a nézői szimpátiaszavazáson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik