Szórakozás

Rubint Réka a DWTS-ról: Meg kell mutatnom azt a nőt magamból, akivel lehet, hogy még én sem találkoztam

TV2
TV2
Úgy véli, a standard táncformák valami újat hozhatnak ki belőle.

Rubint Réka Andrei Mangra oldalán fog versenyezni a Dancing with the Stars új évadában, amire már gőzerővel készülnek: a táncos még Balira is elkísérte a tábort tartó edzőt, hogy itt is minél többet gyakorolhassanak a versenyre.

Kapcsolódó

Rubint legutóbb a Best magazinnak mesélt arról, hogy imád elfoglalt lenni, nagyon várja a versenyidőszakot is. Mint mondja, az energiáit a családjának és a felkészülésnek szenteli, az őket ócsárlókra nem pazarol időt.

Soha nem engedem, hogy rés legyen a pajzsomon. A pajzs az aurám, és nekem fontos, hogy az aurám a családomat is védje, és tulajdonképpen mindent, ami az éppen aktuális feladatomhoz kapcsolódik. Nekem van mire fókuszálnom, és megpróbálom a lehető legkevesebb negatív energiát befogadni

– mondta a lapnak, hozzátéve, reméli, hogy a gyűlölködő kommentek írói előtt olyan életút áll, ami lehetőséget ad majd nekik a fejlődésre, hogy jobbak lehessenek.

Az edző úgy véli, a latin táncok, mint a szamba vagy a cha-cha-cha jól passzolnak majd a temperamentumához, a strandard táncoktól viszont azt várja, hogy valami újat hoznak ki belőle.

A standard táncok lesznek igazán érdekesek, mert meg fogják mutatni, hogy az a nő, aki bennem lakik, de még én sem ismerem, valójában milyen. Ezért is örülök ennek a műsornak, hiszen három gyermeket nevelek a férjemmel, egy csomó mindent irányítok és kézben tartok, sokszor fel kell kötnöm a nadrágot. Most meg kell mutatnom azt a nőt magamból, akivel lehet, hogy még én sem találkoztam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik