Szórakozás

Herceg Erika a negatív reakciókról: Ez normális, mert nem vagyok itt ismert

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Amikor belépett a VIA Gra nevű lánybandába, az elsők között tanították meg arra, hogy ne olvasson kommenteket.

Tegnap délelőtt jelentették be az idei X-Faktor mentorjait, a sajtóeseményen pedig kiderült, hogy Csobot Adélt Herceg Erika kárpátaljai énekesnő váltja a zsűriben. Az új mentor érkezését nem mindenki fogadta meleg szívvel az országban, a negatív hozzászólások láttán ByeAlex is kiakadt.

Kapcsolódó
Herceg Erika kárpátaljai énekesnő lesz az X-Faktor új mentora
A műsort idén is Miller Dávid vezeti majd.

Herceg Erika ma a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, hogy ő nem is értesült a rosszmájú megszólalásokról addig, amíg mentortársa nyilvánosan a védelmébe nem vette. Szerinte az emberek részéről némileg normális ez a fajta reakció, hiszen neki Magyarországon nincs munkássága.

Ez normális. Azért, mert nem vagyok itt ismert. Sokan azt hiszik, hogy na, most idejött, befúrta magát, ki lehet ez? Ez hihetetlen, mert itt tényleg nincs munkásságom. De most elkezdődik valami

mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy nemrég felkereste egy hangmérnök, és elkezdett magyar dalokat írni.

Ami pedig a negativitást illeti, Herceg már kilenc évvel ezelőtt, a VIA Gra nevű lányformációba belépve megtanulta, hogy sosem szabad kommenteket olvasni, mert a bántó megjegyzések hátráltatják a munkában és hosszútávon az előadók egészségére is rossz hatással lehetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik