Szórakozás

ByeAlex kiakadt a kommentelőkre, akik Herceg Erikát véleményezték

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
„Hol van ilyenkor az a fene nagy nemzeti tudat, ami amúgy ömlik mindenhonnan?”

Nemcsak az derült ki, hogy hamarosan új évaddal érkezik az X-Faktor, azt is tudni lehet már, hogy ebben a szériában kik lesznek a mentorok. A szokásos ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti trió mellett Csobot Adélt új mentortag váltja, mégpedig a kárpátaljai származású Herceg Erika, akiről bővebben ebben a cikkben írtunk.

Kapcsolódó

Az új mentorról szóló hírt ByeAlex maga is kiposztolta Facebook-oldalán, nem sokkal azután pedig már egy újabb bejegyzésben fejezte ki véleményét azzal kapcsolatban, hogy a kommentelők beleálltak Hercegbe, főként annak származásába, de volt, azt tette szóvá, hogy szerinte nem ismerik a munkásságát elegen.

Bocsánat emberek; de hogy lehet ilyen szavakkal megnyilvánulni egy nőről? (lentebb, kommentek) Én örülök neki. Legalább egy új szín. És egy olyan énekesnő aki valójában megélte a “rocksztárságot”. Ugyan nem itthon nálunk, de azért ott még keményebb lehet a történet. És igen. kárpátaljai magyar lány. Hol van ilyenkor az a fene nagy nemzeti tudat, ami amúgy ömlik mindenhonnan? Magyar. A mi lányunk. A mi vérünk. Szerintem extra lesz idén is az X-Faktor!

írta a bejegyzésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik