Szórakozás

Radics Gigi: A szüleim tartottak attól, ha megszületik a babám, nem foglalkozom majd a zenével

YouTube / Palikék Világa by Manna
YouTube / Palikék Világa by Manna
Egy szakmabelitől is megkapta, hogy terhessége miatt lőttek az amerikai karrierjének.

Radics Gigi vendégeskedett Palik László műsorának legújabb adásában, melyben három borítékban található kérdésre kellett válaszolnia, egy másik papírra pedig a saját életigazságát leírnia, amelyet szintén kiveséztek. A beszélgetés során szóba került az énekes gyerekkora, az amerikai utazásai és a családalapítás is. Ezzel kapcsolatban elmondta, egyszer amiatt hívta fel egy kollegája, hogy kifejezze, mennyire csalódott, hogy terhes, mert így nem jön össze neki az amerikai karrier, amire Radics egész életében vágyott.

Volt egy szakmabeli személy, aki felhívott engem anno, amikor megtudta, hogy várandós vagyok, és azt mondta, hogy: Úristen Gigi, akkorát csalódtam, mert most innentől kezdve szerintem nem fogod tudni megvalósítani az amerikai álmot, pedig te lennél az egyetlen, aki ezt meg tudná csinálni. Hozzáteszem, hogy a szüleim is nagyon tartottak attól, hogy onnantól kezdve, hogy megszületik a babám, nem foglalkozom a zenével és elsősorban »csak« édesanya szeretnék lenni. Ez a legnagyobb munka egyébként. Hát nem így történt, de a lányom még sokkal többet tett hozzám minden tekintetben.

Ezután kifejtette, hogy úgy érzi, jelenleg olyan szakaszát éli az életének, hogy bármit megtudna valósítani, amit a fejébe vesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik