Szórakozás

Kulcsár Edina: Márk a mindig is várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélhetek mindent

YOUTUBE / GWMMUSIC
YOUTUBE / GWMMUSIC
G.w.M-mel szeretnének együtt megöregedni.

Lassan már három hete annak, hogy Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti bejelentették, hogy véget ért a házasságuk. Egy évig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, még a Nyerő Párosnak is azért vágtak neki, hátha terápiaként szolgál számukra a műsor. Végső soron semmi sem segített, a válás mellett döntöttek.

Nem sokkal bejelentésük után viszont a modell már arról számolt be az Instagramján, hogy időközben rátalált a szerelem, méghozzá Varga Márk, azaz G.w.M személyében. A találgatások rögtön megkezdődtek, sokan arról beszéltek, hogy ők ketten szétzúztak két házasságot. A pár a Story magazinnak adott interjújában megcáfolta ezt, és mindketten elmondták, hogyan éreznek egymással és a történtekkel kapcsolatban.

Elmondásuk szerint kezdetben csak munkakapcsolat volt közöttük, a rapper szeretett volna együtt dolgozni a modellel, akinek a telefonszámát Csutitól kérte el. Házasságaik tavaly mentek tönkre, nem léptek félre egymással. G.w.M a lapnak elmondta, hogy ő és Nagy Melanie több szakításon túl voltak már, a rapper külön is költözött. Állítja, hogy amikor Kulcsár Edinával komolyra fordult a kapcsolata, már sem benne, sem volt feleségében nem voltak kérdőjelek azt illetően, hogy végleg elváltak útjaik. A modell és Csuti kapcsolata novemberben érkezett a végponthoz, ám szépségkirálynő karácsony előtt nem mert lépni. Új párja viszont ekkor még nem került képbe.

Gondoltam arra is, nem biztos, hogy jó, hogy ilyen hamar jön valaki, de egyszerűen azt éreztem, Márkot nem engedhetem el. Hogy ő a mindig is várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélhetek mindent

−mondta Kulcsár Edina, hozzátéve, hogy mindketten értik volt párjaik csalódottságát, ám a hatalmas médiafigyelem miatt nem tudták titokban tartani, hogy egymás mellett leltek boldogságra. Nem így akarták és mindketten sajnálják.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina új videóklipjében rózsával a kezében arról énekel, hogy már nem szerelmes
„Mosolygok, de legbelül ordít a lelkem, nem vagyok gyenge.”

A pár arról is beszámolt, hogy egyszer majd közös otthonban szeretnének élni mozaikcsaládként. Bár a modell még nem találkozott kedvese gyermekeivel, G.w.M már futólag megismerkedett Kulcsár Edina kisfiával és kislányával. A szépségkirálynő szerint idő kell ahhoz, hogy velük is mélyebb kapcsolatot alakíthassanak ki, azonban mindketten szeretettel fordulnak egymás gyermekei felé. Abban pedig mindketten biztosak, hogy volt kedveseik is partnerek lesznek mindebben.

Előbb-utóbb úgyis egy közös otthon és mozaikcsalád lesz a vége. Kell, hogy legyen előttünk egy kép, máshogy nem megy. De szerencsére van. Mindent el tudunk képzelni, és meg is valósítjuk

− mondta a rapper.

Ami a közös életet és a gyerekeket illeti, a szépségkirálynő jelenleg nem szeretne több babát, de nem állítja, hogy ez a jövőben nem fog megváltozni. A páros úgy érzi, szerelmük azért különleges, mert végre önmaguk lehetnek és megnyugvásra lelhetnek a másik mellett.

Egyszerűen megtaláltam magam Edinában. Ez egy őszinteségen, barátságon, humoron alapuló szerelem, ami ritka. Hogy is mondjam… Amikor a csajod a legjobb spanod, annál nincs jobb érzés

− magyarázta G.w.M.

Kulcsár Edinának és kedvesének egyébként közös dala is készült már, a szöveg pedig annyira rájuk illik, hogy a terv jelenleg egy asztal fiókjában pihen. Úgy vélik, ha kiadnák, az most csak olaj lenne a tűzre, így jelenleg szólókarrierjükre koncentrálnak, és remélik, hogy hamarosan elül a vihar, az emberek pedig nem bántják őket „csak” azért, mert szerelmesek.

Story magazin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik