Szórakozás

G.w.M exe, Nagy Melanie nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett az egyetemen

RTL Klub
RTL Klub
Szakterülete a nukleáris fegyverkezés, több nyelven beszél, annak idején pedig majdnem tagja lett Obama csapatának.

Nagy Melanie és G.w.M két gyermeken osztoznak, házasságuk végéről a rapper január 3-án tájékoztatta a publikumot. Mint kiderült, időközben Kulcsár Edina mellett találta meg a boldogságot.

A rapper volt párja, Nagy Melanie a Fókusznak adott interjút a minap, ahol többek között elmesélte, hogy nagyon komoly végzettsége van. Jelenleg a Dikh rádiónál dolgozik, esténként pedig tolmácsolással is foglalkozik. Egy ideje otthonülő anyukaként nevelte a gyerekeket, ám a szakítást követően munkába állt. Mielőtt férjhez ment volna több nagykövetségen is dolgozott, majdnem Obama csapatának is tagja lett, de végül a szerelmet választotta, és Budapesten maradt. Nem mellesleg beszél angolul és héberül, illetve

nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán, szakiránya a nukleáris fegyverkezés volt.

Melanie elmondta, hogy a különböző iskolázottság sosem okozott gondot közte és a férje között, sőt. Szerinte a rapper rendkívül intelligens, és remekül használja az adottságait.

A szakítás óta főleg vele vannak a gyerekek, és igyekszik mindent megtenni azért, hogy a lehető legkevesebbet sérüljenek a történtek után.

Máson sem tudok gondolkozni, csak a folytatáson, hiszen kétgyermekes anyukaként nyilván a legfontosabb, hogy biztosítsam a gyermekeim és a saját biztonságunkat

– mondta a műsorban.

Hozzátette, hogy bár a követőszáma robbanásszerűen megugrott az elmúlt napok alatt, nem szeretne celeb lenni, ezt az utat meghagyja azoknak, akik értenek hozzá és szeretik is ezt az életformát.

Semmiképpen sem szeretnék, sem celeb, sem influenszer-babérokra törni. Szeretném tisztázni, hogy ilyen jellegű törekvéseim abszolút nincsenek. Ezt meghagyom azoknak, akik értenek hozzá és szeretik ezt csinálni. Nekem egészen más képesítéseim vannak. Azt azonban megígérhetem azoknak, akik követnek vagy esetleg követni fognak, hogy a wc-ről biztosan nem fogok posztolni

– zárta le a témát egy apró utalással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik