Szórakozás

Szabó András Csuti Kulcsár Edináról: Észre kellett volna vennem, hogy mennyire mélyen van és szenved

RTL Klub
RTL Klub
Úgy érzi, Kulcsár Edina ki akarja törölni a közös hat évet, amit együtt töltöttek.

Lassan egy hónapja tart már Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti kálváriája, mely azzal kezdődött, hogy bejelentették, véget ért a házasságuk. Nem sokkal később Kulcsár Edina már arról posztolt Instagram-oldalán, hogy összejött Varga Márkkal, művésznevén G.w.M rapperrel, akinek zenei segítségével Kulcsár beindította énekes karrierjét is. A videóklipben szakításról énekel, ami minden bizonnyal Csutiról szól, merthogy korábban azt nyilatkozta, hogy a dal majd sok mindent megmagyaráz azzal kapcsolatban, hogy mi történt kettőjük között.

Kapcsolódó

Szabó András Csuti azóta most a Fókusznak adott interjút, melyben elmesélte, hogy érzi magát az elmúlt hetek történései után. Elmondta, hogy tudott arról, hogy Kulcsár Edinának új párja van, az viszont nagyon meglepte, ahogy ezt tálalta a közösségi oldalán.

Nekem a szövegkörnyezet, de nem csak nekem, hanem hét és félmillió embernek volt az, amire nem is tudom, milyen szavakat használjak. Elképesztő mód hiányzott belőle az empátia. Elképesztő mód hiányzott belőle a tisztelet, és hiányzott belőle valami, amiről az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évében.

Arról is szót ejtett, hogy felmerült benne a kérdés, hogy a videóklip, a poszt és annak szövegkörnyezete miatt ismeri-e egyáltalán a feleségét.

Soha nem tudtam volna olyat csinálni vele, mint amit ő csinált velem az elmúlt pár hétben. Valószínűleg azt is észre kellett volna vennem, hogy mennyire mélyen van, hogy nagyon sok egyéb dologtól is, de nagyon szenved és nem találja a helyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik