Szórakozás

Exatlon Hungary All Star: Novák Zalán akkor is folytatja a versenyt, ha az orvosok nem engedik neki

TV2
TV2
Mindenáron maradni akar, még saját felelősségre is.

Novák Zalánt neve még az Exatlon Hungary korábbi évadából és a Farm VIP első szériájából lehet ismerős. Most pedig feltűnt a nemrég újból elinduló, Exatlon Hungary All Star évadában is, melyben korábbi szereplőket hívtak vissza, hogy összemérjék erejüket. Novák Zalán nem kezdte túl szerencsésen a versenyt, ugyanis az első adástól kezdve állandóan lesérült.

Kapcsolódó

Utoljára a lábával volt probléma, ami ugyan nem tört el, de komolyabb vizsgálatokra volt szükség, hogy kiderüljön, mi a probléma. Akkor az is felmerült, hogy esetleg nem folytathatja a versenyt. A műsor hétfői adásában viszont ezt nem fogadta el, mint lehetséges opciót, kijelentette, hogy mindenáron marad a játékban.

Pozitívan állok a mai naphoz, bár a lábamon van egy műanyag gipsz. Felkészültem minden opcióra, és nincs a fejemben B terv. Csak egy A, az pedig, hogy mindenáron maradni akarok. Nem fogom elfogadni azt, hogy esetleg  azt mondják az orvosok, hogy komolyabb a probléma és nem folytathatom a játékot. Ebben az esetben meg fogom mondani, hogy saját felelősségre folytatni fogom

Ajánlott videó

Olvasói sztorik