Szórakozás

Pásztor Anna a 29 éves kapcsolatát nem tartotta nyitottnak, hiába volt meg náluk a szabadság

lifetv
lifetv
Többször is újrakezdték a közel harminc év alatt.

A Frizbi vendége volt Pásztor Anna énekesnő, aki szót ejtett huszonkilenc éven át tartó kapcsolatáról is, ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, közte és exe között megvolt egy alapvető szabadság, de nyitott kapcsolatnak ezt nem lehetett nevezni.

A szabadság az, amikor nem húzzuk vissza a másikat. Vagy barátságban, munkában, kapcsolatban. A szabadság az, amikor építjük egymást. Monogám vagyok. Ha valakit nagyon szeretek, akkor majomszeretet.

Hajdú Péter feldobta, hogy a huszonkilenc év alatt ezek szerint nem volt köztük félrelépés sem.

Ez így ebben a formában nem igaz. Az volt a helyzet, hogy nagyon sokszor mentünk külön országba: én tanulni, ő dolgozni. Akkor nem voltak gyerekek. Ahelyett, hogy azt mondtuk volna, együtt maradunk, hűséges leszel, felhívlak, küldjél nekem képet, hol vagy – ehelyett az volt, hogy menjél, beszéljünk néha, és mindenki szabad, és ha visszajössz, még mindig monogám vagy, szeretnénk együtt lenni, akkor együtt leszünk. Ez megtörtént sokszor. Elengedtük egymást, nem markoltuk egymást. Neki is volt kapcsolata, nekem is. Én ismertem is a barátnőjét. Nem átmeneti barátnők voltak, hanem valakivel összejött, de az nem működött. Amikor annak a kapcsolatnak vége volt, akkor megtaláltuk egymást

– fogalmazott Pásztor, hozzátéve, hogy a közel három évtizedes kapcsolatuk alatt háromszor volt ilyen jellegű újrakezdés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik