Szórakozás

Egy cetlinek hála több mint kétmillió forintos összegű kiadástól menekülhetett meg egy autótulaj

Nem tudott észrevétlenül elslisszolni a kárt okozó.

A Twitterre rakott ki egy képet az egyik felhasználó egy cetliről, aminek hála több millió forintnyi összeg megfizetésétől mentesülhet.

Nekimentek a parkoló autójának, de a másik sofőr nem hagyott ott semmilyen üzenetet, hogy aztán elintézzék az ügyet. Az autótulajdonost ugyanakkor várta szélvédőn egy szemtanútól egy cetli, amin az olvasható:

Helló, mi láttuk a kárt okozó szürke Polót, amely tolatva belement a jobb hátsó lökhárítódba.

Az üzenetben a kárt okozó autó rendszámát ugyanúgy feltüntették, mint az üzenetet író szemtanú telefonszámát is, ha a megrongált autó tulajdonosának szüksége lenne rá, már csak azért is – teszi hozzá a szemtanú utóiratként – mert készítettek is egy képet a Polóról.

A kocsi tulajdonosa azzal az üzenettel osztotta meg a papírról a fotót, hogy

Helló, kedves VW Polo sofőr, aki nagyjából 3 ezer fontos kárt okoztál a kocsimban és elhajtottál. Pokoli sokkot fogsz kapni.

Később egy újabb hozzászólásban azt írja, az autószerelő szomszédja szerint ez inkább 5-6 ezer fontos (2-2,5 millió forintos) javítás lesz, ha nem több.

Több hozzászóló is hasonló történetét osztotta meg, de volt olyan is, aki egy kis csavart is beletett. Arról ír, hogy látott egyszer egy hasonló esetett, ott a vétkes sofőr ki is rakott egy cetlit a másik autó szélvédőjére, csakhogy a lap – mint kiderült – teljesen üres volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik