Szórakozás

Tóth Gabi: Amit Tóth Andi csinált, az sokkal inkább online bántalmazás

youtube/liluland
youtube/liluland
Reagált Tóth Andi posztjára.

Február elsején Tóth Andi posztolta közösségi oldalára, hogy Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban megalázó hangnemben beszél róla. A bejegyzésre most utóbbi reagált egy hosszú videóval, amiben visszavezette a kettejük kapcsolatát egészen a 2014-es X-Faktorig, és azzal kezdi megmagyarázni saját igazát, hogy ő mindig is jószándékkal közeledett Tóth Andi felé.

Már az X-Faktorban láttam, hogy egy tehetséges, roppantul különleges csajszi, egy lázadó, nagy az igazságérzete és én magam is ilyen voltam, pláne a tízes, húszas éveimben. Egyet kivéve: nekem mindig fontos volt, hogy az igazságot és az olyan, társadalmilag is a fiatalokat érintő dolgokban megnyilvánuljak, ami építő jelleggel hat rájuk és példát tudok mutatni

– kezdte mesélni, majd arról beszélt, hogy sok olyan üzenetet kapott, amiben azt kérik tőle, beszéljen Tóth Andival, mert szerintük nem halad jó irányba, amit mutat magából a közösségi oldalán. Tóth Gabi írt neki egy üzenetet, amiben tanácsokkal látta el, hogy szerinte hogyan tudna kicsit fejlődni, mire egy olyan választ kapott, amit nem részletezett, csak annyit mondott, nagyon meglepődött a reakción. Ezután azt mondta, hogy még kétszer megpróbált vele beszélni, de nem tudta megtéríteni névrokonát.

Beszélt a Sztárban Sztár műsorról is, amiben szintén volt egy kis félreértés, elmondása alapján ő felajánlotta Tóth Andinak, hogy felkészíti a dalra, és még a ruháját is kölcsön adta neki, aki viszont nem szeretett volna élni a lehetőséggel, majd úgy nyilatkozott róla, hogy ő meg van rá sértődve, amit nem értett, de ráhagyta.

Megpróbált mártírt csinálni magából a hátamon, amit én még mindig lenyeltem, annak ellenére, hogy övön aluli dolognak tartottam azt, hogy én magam felajánlom, kifelé pedig azt kommunikálja, hogy én nem akarok elmenni a próbájára, ami nem így volt. Úgy voltam vele, hogy ő egy fiatal lány, hóbortos, lázadó, nagy a szája, gyerek. Anyai fejjel úgy gondoltam, hogy nem megyek bele egy ilyen furcsa, hülye vitába

Tóth Gabi ezután kitért még arra a bizonyos zárt csoportra is, amiben a barátaival élcelődnek egymáson, és amin szerinte nem sértődhet meg senki, mert egyrészt így kommunikálnak egymással viccből, másrészt ez a csoport lényege.

Ez egy bizonyos baráti kör, beszólogatunk egymásnak. Ebben az Andika is benne volt, ott volt a lehetőség, hogy válaszoljon a posztomra is. A maga malmára hajtva a vizet megpróbált mártírt csinálni magából, amivel az a baj, hogy olyan üzenetet közvetített, hogy ez egy online bántalmazás.

A videóban arról is beszél, szerinte nem ő az online bántalmazó, hanem Tóth Andi, mivel ő személyiségi jogokat sértett azzal, hogy nyilvánosan kiposztolta a zárt, baráti körben lévő személyek neveit és kommentjeit, illetve megint kihangsúlyozta, mennyire ellenzi, hogy alkoholt reklámozzon a fiatal követőinek.

A videót itt lehet megtekinteni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik