Szórakozás

Palácsik Lilla: Nehéz szülés volt, de bármikor újra kezdeném

Először posztolt azóta, hogy megszületett első gyereke.

A napokban született meg Palácsik Lilla és Visváder Tamás fia, Noah, akinek nevét anyakönyveztetni olyan bonyolult volt, hogy arról még külön videót is készítettek.

Palácsik Lilla egy örmény felmenője miatt adhatja gyerekének a Noah nevet
Hosszú procedúra volt, míg elintézték a név engedélyezését.

Palácsik Lilla most először posztolt fotót a babáról, azaz, a lábáról Instagram-oldalára, amiben egyebek mellett köszönetet mond az orvosoknak és leírja pár gondolatát az anyasággal és a szüléssel kapcsolatban. A baba 3,78 kilogrammal és 57 centivel született, természetes úton, amit Palácsik csodának tart az endometriózisa miatt.

Sziasztok Drágák!💙Nem is tudom hol kezdjem!💕Először is szeretném megköszönni, hogy velem vagytok, hogy szorítottatok a várandósságom minden percében🙏🏻 Szeretném azt is megköszönni, hogy az én “kis” instacsaládom már 60.000 felett van! Szeretlek benneteket❤️ Noah baba most épp alszik, Apukája mindenben segít nekem/nekünk így végre van egy kicsi időm bejelentkezni! Életünk ajándéka 2020.10.06-án 11:10-kor 3,78kg-mal és 57cm-rel megszületett, természetes úton! Nehéz szülés volt, de bármikor újra kezdeném! Köszönöm a @robertmagankorhazegész csapatának a sok segítséget! Pár éve azt gondoltam, csoda lesz ha az #endometriosis után lehet egy babánk, most viszont úgy érzem a Jó Isten segítségével bármire képesek vagyunk, és szeretném ezt az élményt mégegyszer átélni!

Ezután arról beszélt, mennyire élvezi, hogy saját családja van Visváder Tamással, akinek megköszönte a támogatást.

Csodás dolog a család! Nekem már saját családom van, így bátran jelentem a föld egyik legboldogabb nője vagyok! Köszönöm @tamasvisvader hogy nem csak nagyszerű férj, hanem nagyszerű apa is vagy🙏🏻 Örökre emlékezni fogok a büszke, szeretettel és imádattal teli nézésedre amit akkor láttam a szemeidben, amikor világra hoztam a kisfiunknak💙👼🏼 #Noah baba pontosan olyan, mint a neve jelentése: nyugodt, komfortos, a mi vigasztalásunk💙🙏🏻 Nagyon szeretjük Őt és látjuk a pici kis szemeiben, hogy Ő is viszont szeret minket💙Csodálatos út előtt állunk🙏🏻 Az a feladatunk, hogy egy nagyszerű embert neveljünk belőle, aki hisz a szeretetben, aki nem nyom el másokat, akit nem érdekel az anyagi/pénzvilág, aki tudja hogy a család a legnagyobb ajándék, aki hisz az álmaiban, aki az lehet ami csak szeretne🙏🏻Kérjük drágáink értsétek meg, a babát nem szeretnénk mutogatni a nagyvilágnak! Gyönyörű kisfiú, de most csak a lábát csodálhatjátok😊🦶🏻❤️

Végül kifejtette, hogy miért döntöttek úgy, hogy nem fognak posztolni teljes alakos fotót a babáról.

Idővel biztos teszünk majd fel családi képet, de nem szerettük volna, hogy a pici kis arcáról ide felrakott kép járja be az internetet és a médiát. Kérjük értsétek ezt meg💙🙏🏻 És ne aggódjatok, én is jól vagyok, csak fáradt vagyok “még”. Hálás vagyok a családomért és azért, hogy mindenki egészséges🙏🏻💙
A fotót még a kórházban készítették, köszönjük a kedvességet és az első szép fotókat Noahról @babyboxphotography
Hamarosan új Youtube videoban mesélek részletesen!❤️

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés, Okt 9., 2020, időpont: 10:33 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: YouTube/Paláder

Ajánlott videó

Olvasói sztorik