Szórakozás

Hamarosan kiderül, hogy ez a hat terhes celeb milyen extrém nevet választ gyerekének

Debreczeni Zita nagyjából mindenórás, Steve Irwin lánya viszont csak jövőre szüli meg gyerekét. Katy Perry ezer évnek tűnő terhesség után nemrég szült, ennek apropójából pedig összeszedtük, mely celebpárok örülhetnek hamarosan szintén újszülöttnek.

Katy Perry és Legolas Orlando Bloom gyereke végre megszületett, de nem ez volt az egyetlen olyan celebterhesség, aminek eredményére baromi kíváncsi volt már a fél világ. De legalábbis a világnak azon része, amelyik már a terhesség bejelentésekor azon gondolkodik, vajon milyen abszurd nevet választ majd az adott celebpár az újszülöttnek, és hogy az túlszárnyalja-e a túlszárnyalhatatlan North West nevet.

Perry és Bloom nem esett túlzásba a Daisy keresztnévvel, de van még pár terhes celeb, aki meglephet mindenkit egy extrémebb névválasztással, szóval nézzük kik várnak most gyereket, és mit tudunk róluk eddig.

Gigi Hadid

Sokáig az sem volt teljesen egyértelmű, hogy Gigi Hadid és pasija, Zayn Malik együtt vannak-e, mert az elmúlt években a kapcsolatukról maximum pletykalapokból lehetett informálódni, illetve Hadid egyszer szerepelt Malik egyik videóklipjében. Aztán idén gyakorlatilag a semmiből jött a hír, hogy Gigi Hadid terhes, amit végül ő maga is megerősített, miután a hír körbejárta az összes bulvároldalt.

Ha olyan rejtőzködő nem is volt terhességével kapcsolatban, mint Kylie Jenner – akinek sikerült az abszolút lehetetlen azzal, hogy celebként kilenc hónapig titokban tartotta terhességét –, viszonylag sokáig nem mutatta meg a hasát, csak a napokban került ki a netre pár olyan fotó, amin már látszik, hogy egészen valószínűleg a harmadik trimeszterben van és nincs már sok hátra a szülésig. Pontos dátumot persze itt sem tudunk, ahogy azt sem, hogy lány lesz vagy fiú, egy viszont egészen sanszos: a gyerek a génlottó nyertese lesz azzal, hogy Malik és Hadid lesznek a szülei.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés, Aug 26., 2020, időpont: 6:09 (PDT időzóna szerint)

Chrissy Teigen

A modellnek ez lesz a harmadik gyereke, emiatt talán annyira nem hozta lázba az elvetemültebb bulvárrajongókat sem, de mivel Chrissy Teigenről van szó, érdemes követni, miket oszt meg Instagramján vagy Twitterén terhességével kapcsolatban – már csak azért is, mert elképesztően szórakoztató látni, ahogy a tükörben szelfizés közben minden egyes alkalommal rácsodálkozik arra, hogy terhes és van hasa. Teigen és John Legend az első két gyereket mesterséges megtermékenyítéssel hozta össze, így nagy valószínűséggel a harmadik is így sikerült, de ezt egyelőre nem részletezték.

Nicki Minaj

A rapper terhessége volt talán a legváratlanabb az összes idei terhesség közül, már csak azért is, mert a sokadik hónapban jelentette be azt, természetesen egy lehetetlen fotóval, amit Nicki Minajtól mindenki elvár. Minajt David LaChapelle fotózta, a legtöbb képen bikiniben és magastalpú cipőben van, az egyik fotón viszont Szűz Máriaként láthatjuk. Minaj férjétől, Kenneth Pettytől várja első gyerekét. A férfiról keveset tudni: 42 éves, emberölés miatt volt már börtönben, és egyáltalán nem mellékesen regisztrált szexuális bűnöző.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barbie (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés, Júl 20., 2020, időpont: 10:16 (PDT időzóna szerint)

Bindi Irwin

A legkevesebbet talán Bindi Irwin terhességéről lehet tudni, ettől függetlenül viszont mindenkit érdekel, hisz ő Steve Irwin, a 2006-ban elhunyt ausztrál krokodilvadász lánya. Irwin és férje, Chandler Powell a járvány alatt, márciusban házasodtak összes szűk családi körben, pár hónappal később pedig már arról posztoltak Instagramra, hogy gyereket várnak. Irwin az első trimeszterben van, így a gyerek csak jövőre, 2021-ben születik meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bindi Irwin (@bindisueirwin) által megosztott bejegyzés, Aug 11., 2020, időpont: 2:56 (PDT időzóna szerint)

Radics Gigi

Az énekesnő nemrég lett 24 éves, első gyereke októberben születik majd. Ehhez képest viszonylag szokatlan, hogy Radics Gigi csak most, a nyáron költözött el szüleitől, hogy a továbbiakban párjával, Mikus Áronnal éljen együtt. Mondjuk messzire nem mentek, csak három utcával arrébb. Radics a szüléssel kapcsolatban azt nyilatkozta, nem fél tőle, mert szerinte a testünk mindent kibír, így ezt is. Egyébként lánya lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés, Aug 18., 2020, időpont: 11:15 (PDT időzóna szerint)

Debreczeni Zita

Debreczeni Annoni Zita és Gianni Annoni februárban, az első trimeszter végén jelentették be Instagramon, hogy gyereket várnak, később az is kiderült, hogy ez egy hosszas próbálkozás eredménye, a tizedik lombik sikerült. Pontos dátumot nem árultak el azzal kapcsolatban, hogy mikor születik meg a gyerek, de ha februárban járt az első trimeszter végén, akkor az azt jelenti, hogy valamikor mostanában kéne megszületnie. Azt már tudjuk, hogy fiú lesz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés, Máj 28., 2020, időpont: 8:31 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/Nicki Minaj

Ajánlott videó

Olvasói sztorik