Szórakozás

Katy Perry és Orlando Bloom szokatlan helyen jelentették be, hogy megszületett a gyerekük

A nemét és a nevét is tudni már.

Egészen szokatlan formáját választotta Katy Perry és Orlando Bloom annak, hogy bejelentsék, megszületett a gyerekük. Nem saját oldalaikon, de még csak nem is egy magazinban tették közzé a hírt, hanem a UNICEF Instagram-oldalán.

Egyelőre csak a gyerek kezéről osztottak meg fotót, ahogy az énekesnő a margarétás körmével fogja a kezét. És nyilván ennek is van jelentősége, mert a gyereket – aki kislány – Daisy Dove Bloomnak nevezték el, a Daisy magyarul pedig margarétát jelent.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UNICEF (@unicef) által megosztott bejegyzés, Aug 26., 2020, időpont: 8:36 (PDT időzóna szerint)

És miért a UNICEF oldalán jelent meg mindez? Kiderül az énekesnő és a színész nyilatkozatából:

Tudjuk, hogy szerencsések vagyunk, mert nem lehet mindenki ad életet a gyerekének olyan nyugodt körülmények között, mint mi. Világszerte sok helyen még mindig kevés az egészségügyi dolgozó, és minden tizenegyedik másodpercben meghal egy terhes nő vagy egy újszülött, olyan körülmények közt, amit alapvetően meg lehetne előzni. A COVID-19 megjelenése óta sok újszülött élete veszélybe került a víz, a szappan, az oltások és a gyógyszerek hiánya miatt. Egy újszülött gyerek szüleiként emiatt megszakad a szívünk, és az eddiginél is jobban együttérzünk azokkal, akik küzdenek.

Kiemelt kép: Instagram/UNICEF

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik