Szórakozás

ByeAlex: A tavalyi évem egy fos volt. Az idei is fos csak másért.

Elmondta, hogyan kezeli a kormány döntését.

Habár a zeneipar szereplői bíztak benne, hogy augusztus 15-e után újra színpadra állhatnak, a kormány meghosszabbította a korlátozásokat, így a nagykoncertek és fesztiválok továbbra sem tarthatóak meg. ByeAlex erre reagált a közösségi oldalán, ahol elmondta, hogy a nehézségek ellenére nem áll le a munkával.

Augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb zenés rendezvényeket tartani
Ezt Gulyás Gergely jelentette be a Kormányinfón.

Semmi meglepő nincsen a mai eseményekben. Az előadóművészetnek talán sosem volt ekkora feladata és küldetése. A tavalyi évem egy fos volt. Az idei is fos csak másért. És? A rosszból építkeztem egész életemben. A mai reggelemet is a stúdióban kezdtem és az új lemezanyagon melóztam. Hétvégén új klip jön. Este Veszprémben zenélünk hosszú hónapok után először. A közelgő eseményekről és változásokról folyamatosan jelzek majd. Én akkor is zenéltem amikor nem volt semmim. Az utolsó forintomból is zenélnék, minden ellen a zenét választanám. Így marad ez

– kezdte ByeAlex.

Kitartást. Hitet. Erőt. Ezeket kívánom minden nehéz helyzetben küzdő embernek. Nem csak a kollégáimnak. Mindenkinek. Olyan, hogy sehogy meg sosem pedig nem lesz. Olyan nincs. Szeretlek benneteket. Akkor is, ha nem látszik. A zenekarom nevében is küldöm a sorokat.

Kiemelt kép: Instagram/@byealexittvan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik