Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Bella Thorne kényszerből megosztotta meztelen fotóit, megjött a pukisemlegesítő alsónadrág

Ahogy minden héten, ezúttal is összeszedtük, hogy mik voltak azok a cikkek, amiket egy évvel ezelőtt nagyon szerettek a 24.hu olvasói.

Egy éve médiatörténeti jelentőségű videó került elő Magyarország akkor leggazdagabb emberéről, Orbán Viktor barátjáról, az egykori felcsúti polgármesterről, Mészáros Lőrincről. A videón az látszott, ahogy Mészáros egy esküvőn bulizik, és ahol az AC/DC híres számát, a Highway to Hellt „játszotta el”.

FONTOS: a videót Mészáros Lőrinc jogi képviselőjének felszólítására, személyiségi jogi okokból el kellett távolítanunk.

Mészáros Lőrinc gitárral a nyakában, rocksztárként tombol egy kiszivárgott videón
Kigombolt ingben, izzó gitárral adja elő a híres rockzenekar közútfejlesztési tematikájú számát az 53 éves pénzember.

Lassan már egy éve, hogy nincs szellentésszag a világon, vagy legalábbis így kellett volna alakulnia szagügyileg az elmúlt egy esztendőnek, mivel tavaly már piacra került a nadrág, ami semlegesíti a kellemetlen szagokat. Tudtad, hogy egy ember átlagosan tizenötször szellent egy nap? A jelenség teljesen természetes, az élet velejárója, gyerekdumák kiapadhatatlan humorforrása, de akárhogy is, nem éppen kellemes a gázfelhőcske hatómezejében lenni. Íme, a részletek:

Bella Thorne-t tavaly megpróbálták megzsarolni pár meztelen fotóval, de a dolog a zsarolók szempontjából nem sült el valami jól.

Baszd meg magad és a hatalmadat, amiről azt hiszed, megvan felettem. Ezt beleírom a következő könyvembe is

– írta egy évvel ezelőtt Thorne, majd kitette a képeket, ha valakihez esetleg nem jutott el ennyi idő alatt, az itt tudja megtekinteni, ha a tavalyi cikkből tovább kattint.

Edna Martint, és majdnem pont negyven évvel fiatalabb férjét, Simont soha nem zavarta közöttük lévő hatalmas korkülönbség. A különös pár története 2019-ben mindenkit meglepett, pedig már nagyon rég tudjuk, hogy a korkülönbség valójában nem számít sokat, ha igazán szerelmes az ember. Meghökkentő részletek a kattintás után.

Negyven év korkülönbség ellenére is fantasztikus a szexuális életük
A férj most lesz 44, a felesége egy 83 éves dédnagymama.

Tavaly egy nagyon fontos és sokakat érintő kérdést kaptunk egy olvasónktól, amire Sereg Tímea szexuálterapeuta szakértőnk válaszolt. Az ösztrogén és a tesztoszteron hormonok szintje a menstruáció első napján alacsony szinten állnak, körülbelül a harmadik napon már megemelkednek. Ebben a fázisban sok nő érezhet vágyat a szexre, és ez teljesen természetes érzés.

Lehet-e szexelni menstruáció idején?
Az előjáték csiklóizgatással például működhet menstruáció ideje alatt is.

Kiemelt kép: Bella Thorne/Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik