Élet-Stílus

Negyven év korkülönbség ellenére is fantasztikus a szexuális életük

Edna Martint, és majdnem pont negyven évvel fiatalabb férjét, Simont soha nem zavarta közöttük lévő hatalmas korkülönbség. A 44 éves férfi és a 83 éves nő azt mondják, esténként, amikor összebújnak, olyanok, mint a kamaszok – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Az angliai Weston-super-Mare-ben élő Edna és Simon már több mint tizenhat éve ismerik egymást. Miután a korábban mérnökként dolgozó nő nyugdíjba vonult, hogy ne unatkozzon, egy helyi színház orgonaklubjában vállalt titkárnői állást. Az orgonaművész Simonnal egy koncerten találkoztak először.

A férfi, azt mondja, szerelem volt első látásra.

A diszlexiával, diszpraxiával és Asperger-szindrómával élő Simonnak korábban soha nem volt barátnője. Egész addigi életében a zenélésre koncentrált, amihez különleges tehetsége van: ha egyszer meghallgat egy dallamot, azt később bármikor képes lejátszani az orgonán.

Amikor Edna és Simon két év együtt járás után, 2005-ben összeházasodtak, és házaspárról először írt a bulvársajtó, sokan tettek rájuk rosszindulatú megjegyzéseket. Ők azonban nem foglalkoztak, csak a saját boldogságukkal. Azt mondják, az érzéseik nemhogy megkoptak volna, napról napra erősebbek lesznek, a szerelmi életük pedig olyan, mint az ifjú házasoké.

Ha együtt sétálunk az utcán, olykor hosszan és szenvedélyesen megcsókoljuk egymást, nem fogom magam vissza, ha szupermarketben meg akarom puszilni a férjem nyakát, vagy a fenekébe akarok csípni, ahogy ő is meghúzgálja néha a melltartópántomat

– nyilatkozta Edna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik