Szórakozás

Kulcsár Edina megmutatta, hogy néz ki a hasa szülés után

Szerinte fontos, hogy azt is megmutassuk a testünkön, ami nem tökéletes.

Kulcsár Edina készített egy fotót a hasáról, hogy hogyan is néz ki a második gyereke születése után. Azt írta a képhez, hogy férje, Csuti szerint nagyon menő, úgyhogy ő is annak tartja, mivel annak köszönheti két gyerekét. Azt is leírta, hogy fel kell vállalni azt is, ami nem tökéletes a testünkön.

Lehet, hogy sokak most azt mondják magukban, hogy ,,jézus.. minek kell ezt a csúnyaságot mutogatni?” , de én fontosnak tartom, hogy a közösségi oldalakon ne csak azt mutassuk meg magunkon ami tökéletes, hanem azt is, ami nem az. Igazából az volt a fordulópont nálam, amikor odamentem a férjemhez @csut.i -hoz, boci szemekkel ránéztem és azt mondtam neki, hogy ,,Nézd milyen csúnya lett a hasam!🥺” majd felhúztam a pólóm. Minden gondolkodás nélkül óriási mosollyal rámnézett és azt mondta, hogy ,,DE MENŐ”!😃😅 Hát, elhittem neki és azóta én is ilyen szemmel nézem a hasamat a tükörben, de nem is igazán érdekel. Sokat köszönhetek ennek a ,,menő” hasnak. A 2 tündéri gyermekemet.🙏🏼❤️

— írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés, Jún 11., 2020, időpont: 5:55 (PDT időzóna szerint)

Kulcsár Edina interjú közben szoptatta meg kislányát
A kamera forgott. Ő beszélt. A gyereke evett.

Kiemelt kép: Instagram/@edinakulcsar_official

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik