Szórakozás koronavírus

Koronavírusos kiadással jön idén a Szexsziget

Hiába van járvány, a korlátlan szexet ígérő híres négynapos orgiát most is megtartják.

Idén is megtartják a világ leghíresebb szexbuliját, a Szexszigetet, ahol a 4500 dolláros, azaz nagyjából 1,3 millió forintos belépőért cserébe ötven ember teljes felszabadultságban élvezheti száz prostituált szolgáltatásait – írta a LADBible. Az eredetileg egy karib-tengeri szigeten megtartott négynapos eseményt tavaly már az Egyesült Államokban, a nevadai sivatag egy titkos pontján rendezték meg, és most is oda térnek vissza.

A vendégeket helikopterrel viszik majd a titkos helyszínre. A mindössze ötven résztvevő mindegyike két hölggyel bulizhatja végig a három éjszakán át tartó orgiát, ahol a szervezők szerint minden fantáziát kielégítenek, csak kérni kell.

A szervezők kiemelték, hogy korlátlan szexet és alkoholt ígérő rendezvényen marihuánából sem lesz hiány, de ennél durvább drogokról már nem beszélnek. Az elején még nem volt ez így: a karib-tengeri szigeten megtartott verzióban a legkülönbözőbb drogok várták a vendégeket.

Egy résztvevő elárulta, mi zajlik a hírhedt karib-tengeri Szexsziget buli orgiáin
Annyira jól érezte magát, hogy az idei négynapos eseményre is kifizeti a másfélmilliós belépőt.

A helyszínen HIV-szűrést is végeznek, illetve egyéb, szexuális úton terjedő betegségekre is végeznek vizsgálatokat. Azt azonban nem írták, hogy a koronavírusra is végeznek-e teszteléseket az idén a covid téma köré szervezett Szexszigeten.

A kiemelt képen részlet a Szexsziget reklámfilmjéből Fotó: sexisland.co

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik