Élet-Stílus

Egy belsős forrás végre elárulta, mi történik pontosan azon a Szexsziget bulin, ahol három dolog van ingyen

Már szinte hagyománnyá válik és minden egyes évben bejárja az internetet annak a Szexpartinak a híre, amin 60 lányt csak arra vesznek, hogy kielégítse a vendégek szexuális fantáziáját. Az egész buli ráadásul egy magánszigeten zajlik, ahol a befizetett 5 ezer dollár, vagyis több mint 1,4 millió forint ellenében ingyen lehet

  • drogozni
  • inni
  • és szexelni

A tavalyi buliról akkor ezt mondta az egyik szervező:  minden a legnagyobb rendben, a vendégeik remekül szórakoznak, bár gyakorlatilag semmit sem aludtak az első 48 órában. A beszélgetés idején a résztvevők állítólag épp egy yachton bulizgattak az anyaszült meztelen lányokkal, miközben egy meglepetés sztárvendég szolgáltatta a zenét.

A fenti félig illegális tevékenységek miatt viszonylag kevés információ szivárog ki a híres szexpartiról, ahol egyenként a résztvevők 16 meztelen lánnyal töltenek el nagyjából fél órát. A lányok mindegyike prostituált, de a szervező állítása szerint ki vannak zárva a nemi úton terjedő betegségek, mivel komoly orvosi vizsgálatokon esik át mindenki.

A buli összesen 4 napig tart, a legtöbben a drogok miatt nem alszanak, az ébren töltött időben pedig esznek isznak és persze szexelnek. A belsős forrás azt is elárulta, hogy a lányok a szexuális fantáziák kiélésében is segítenek, ha a vendég elárulja, hogy mi izgatja fel őket, akkor azt megcsinálják.

Mirror

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik