Élet-Stílus

A legtöbbet szexelőnek ingyenes lesz az idei Szexsziget

Ezúttal a nevadai sivatagban rendezik meg az orgiakedvelők éves seregszemléjét.

Ismét lesz Szexsziget – ezúttal az Egyesült Államokban. A botrányos négynapos rendezvényt korábban a Karib-tenger egy magánszigetén tartották meg, idén a nevadai sivatag egy titkos pontján gyűlnek össze az orgiák kedvelői.

A július 4 és 7 között zajló bulin 50 vendég – 100 prostituált lesz a felállás, nem túl nehéz kiszámítani, hogy minden jelentkező 2 nő társaságában töltheti el a négy napot.  Persze ahogy korábban, idén is bármikor cserélgethetnek partnert egymással. A korlátlan étel- és italfogyasztás természetesen az alkoholra is vonatkozik; az eddigi keménydrogos vonalat azonban – nyilván a helyi törvények miatt – hanyagolják, így az idei Szexszigetet csak marihuánabarát rendezvényként tüntették fel.

A buli része erotikus helikopterezés (jelen esetben a közlekedési eszközről van szó), quadozás, lovaglás és kaszinótúra, de a

négy nap csúcspontja minden résztvevő számára bizonyára az a privát 15 perc lesz, amit 50 nő társaságában tölthet el.

Az eseményt szervező Good Girls Company képviselője a Mirror brit bulvárlapnak elmondta, hogy már 13 brit férfi megvásárolta a jegyét – egyikük lelkes párcserélő, aki a feleségével érkezik.

A jegyek idén 6000 dollárba (1,7 millió forint) kerülnek, a legtöbb nővel szexelő résztvevőnek utólag visszafizetik a beugrót. A cég szerint akkora az érdeklődés, hogy augusztusban megismétlik a bulit.

Az idei bulihoz is készült reklámvideó, mutatjuk a nem annyira durva verziót. A szlogen:

Ne várj a halálodig, hogy eljuss a Mennyországba. Látogass el a földi Paradicsomba.

Mint azt korábban megírtuk, az előző Szexszigetek egyik résztvevője részletesen elmesélte, mi minden történik egy ilyen négynapos orgián.

Egy résztvevő elárulta, mi zajlik a hírhedt karib-tengeri Szexsziget buli orgiáin
Annyira jól érezte magát, hogy az idei négynapos eseményre is kifizeti a másfélmilliós belépőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik