Élet-Stílus

Egy résztvevő elárulta, mi zajlik a hírhedt karib-tengeri Szexsziget buli orgiáin

Annyira jól érezte magát, hogy az idei négynapos eseményre is kifizeti a másfélmilliós belépőt.

Tavaly hatalmas botrányt kavart, de idén újra megrendezik egy karib-tengeri, magántulajdonban lévő szigeten a Szexsziget néven elhíresült, négynapos bulit. Ahol a résztvevők semmi mást nem csinálnak, mint kolumbiai prostituáltakkal szexelnek, és közben folyamatosan szedik a legkülönfélébb drogokat.

A The Sun című brit bulvárlapnak most az egyik résztvevő elárulta, hogy mi is zajlik ezen a bulin, és azt is, hogy kik látogatják.

Az interneten tarhál egy srác, hogy eljuthasson a szexszigetre
Azt állítja magáról, hogy szűz, és az orgia lenne számára a legjobb tűzkeresztség.

Elmondása szerint a bulizás már azon a hajón elkezdődött, amivel a résztvevőket elvitték a szigetre, ahol egy ötcsillagos szállodában élhették ki minden vágyukat. A 33 éves, fogászként dolgozó, csak Ryan néven azonosított férfi közlése szerint a résztvevő férfiak már a hajón kiválasztották maguknak azt a két lányt, akivel az egész buli alatt minden kívánságukat teljesítik.

15 perccel az indulás után már mindkettővel ágyban voltam.

Az igazi trópusi paradicsomként jellemzett szigeten aztán végleg elszabadult a buli. A lányok mellett a legkülönbözöbb drogok várták a vendégeket, az elterjedt, ismert szerek mellett olyanok is, amiről Ryan soha életében még nem hallott. Mint egy rózsaszín por, amit felszippantva órisái szexéhsége támad az embernek.

Harmincan vehetnek részt a korlátlan szexet kínáló szigetbuliban
Luxusjacht, prostituáltak, drogok, ingyenpia, hát nem csodálatos!

A legemlékezetesebb az volt Ryan számára, amikor egyszerre 15 lánnyal bújhatott ágyba. Elmondása szerint erre mind a 30 vendégnek lehetősége volt, de csak egy órára.

A legőrültebb dolog volt, amit az életem során csináltam. Nem akartam, hogy az az óra valaha is véget érjen.

Elmondása szerint a résztvevők között sok amerikai, valamint britek, ausztrálok és kanadaiak voltak, köztük orvosok, ügyvédek és üzletemberek. És két híresség is.

Állítása szerint egy nagyon híres kanadai popsztár volt az egyik, akit azonnal fel is ismert, valamint a barátja, aki szintén énekes, és szintén elég nagy névnek számít. Nevet azonban nem említett.

Ryan közölte, hogy a négy nap végén annyira nem akart hazamenni, hogy befizetett egy háromnapos ráadásra is, de arra a sok drog miatt már nem nagyon emlékszik. És persze ott lesz az idei bulin is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik