Szórakozás

Ahogy Vera Wang, úgy ezek a sztárok is milliárdokat nyertek a génlottón

Ahogy Vera Wang, úgy ezek a sztárok is milliárdokat nyertek a génlottón

Látszólag nem öregszik sem Jennifer Lopez, sem pedig Keanu Reeves. De kik járnak még rajtuk kívül ugyanebben a cipőben? Gyűjtésünkből kiderül.

Pár hete számoltunk be arról a némileg különös jelenségről, hogy az internet nem akarja elhinni, hogy Vera Wang amerikai divattervező tényleg elmúlt hetven, holott a képei alapján harmincnak néz ki. A génlottón kétségtelenül nagyot nyert, ám nem ő az egyetlen híresség, aki akár évtizedeket is letagadhatna a korából.

Ennek apropóján készítettünk nektek egy gyűjtést öregedni nem akaró sztárokról, akik elvileg nem isszák unikornisok vérét, de a külsejük alapján azért erősen elgondolkodunk ezen.

Paul Rudd

A színész nemrég múlt ötvenéves, és igazából még mindig úgy néz ki, mintha a Spinédzserek című, 1995-ös filmből ugrott volna ki. Az alábbi két fotó között például kereken húsz év telt el, de a kép minőségén túl kevés dolog árulkodik a hatalmas időugrásról.

2000 vs. 2020. Fotó: Jeff Vespa/WireImage és Rodin Eckenroth/Getty Images North America / Getty Images via AFP

 

Adam Levine

Azon túl, hogy a Maroon 5 frontembere szanaszét tetováltatta magát az elmúlt években, és mindenféle hajszínt kipróbált, nem igazán látszik rajta, hogy nagyon öregedne. A lentebbi két kép között tizenöt év telt el.

2005 vs. 2020. Fotó: Lee Celano/WireImage és Kevin Winter / Getty Images North America / Getty Images via AFP

 

Jennifer Lopez

Nyilván a magas labdák legmagasabbika ez, hiszen J. Lo klasszikus értelemeben nem is öregszik, valahol 2005 környékén dobta az egész életkor dolgot. Elég megnéznünk ezt a két képet, amin húsz év különbségeit elemezhetjük. Nagyjából kettő másodpercig, mire rájövünk, hogy csak a frizurája más az énekesnőnek.

2000 vs. 2020. Fotó: George De Sota/Liaison és Kevin Winter / Getty Images North America / Getty Images via AFP

 

Eva Mendes

Nagyon fura belegondolni, de még a Diszkópatkányok című agyatlan vígjátékban is szerepelt a színésznő, szóval tényleg régóta forog a neve Hollywoodban. Mióta összejött Ryan Goslinggal, viszonylag keveset hallunk róla, de az tény, hogy öregedni elfelejtett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a lentebbi két kép, ahol tizenöt év a különbség. A címlapokon pedig még mindig tökéletesen mutat.

2005 vs. 2020. Fotó: J. Merritt/FilmMagic és Instagram.com/evamendes

 

Jessica Alba

Stílusban tény, hogy sokat változott Alba, de arcvonásokban nagyon keveset az elmúlt húsz évben, és ki a fene hinné el, de jövőre már negyven lesz. Filmekben már keveset látjuk, azonban van YouTube-csatornája, ahol gyakran jelentkezik tartalmakkal.

2000 vs. 2020. Fotó: Gregg DeGuire/WireImageStephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

 

Keanu Reeves

Jennifer Lopezhez hasonlóan ő a másik kakukktojás, aki egy bizonyos év óta ugyanúgy néz ki. Reeves nagyjából tizenöt éve döntött a borostás vonal mellett, lényegében legtöbbünk fejében így van meg a színész. A lentebbi két fotó között is tizenöt év a különbség, talán a hajstílus változott.

2005 vs. 2020. Mark Mainz / Getty Images North America / Getty Images via AFP Robyn Beck / AFP

 

Kate Beckinsale

A színésznőt legtöbben a Pearl Harbor – Égi háború című filmklasszikusból ismerjük, ami amúgy 2001-es. A lentebbi két kép között pont tizenöt év telt el, Beckinsale pedig láthatóan megmaradt a húszas éveiben. Talán ezért talál maga mellé mostanság húszéves fiúkat.

2005 vs. 2020. Fotó: Vince Bucci / Getty Images North America / Getty Images via AFP és FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

 

Tony Shalhoub

A most 66 éves Shalhoub mindenkinek a flúgos Monk nyomozóként van meg, pedig már 1996-ban egy rakás díjra jelölték az Olasz módra című drámában nyújtott alakításáért. A lentebbi képek között 17 év telt el, gyakorlatilag (külsőleg) nem öregedett a színész, de azért növesztett egy jelentős méretű szakállt.

2003 vs. 2020. Fotó: Denise Truscello/WireImage for Universal Television Productions Bruce Glikas/FilmMagic

 

Halle Berry

Az egyik legnépszerűbb Macskanő most 53 éves, de simán letagadhatna egy húszast, elég ránéznünk a lentebbi fotókra, amelyek között huszonöt év telt el. Berry nem véletlenül ennyire fiatalos, hiszen elég durva edzéseket végez minden nap, ezt leginkább az Instagram-oldalán követhetjük figyelemmel.

1995 vs. 2020. Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images és Instagram.com/halleberry

 

Elijah Wood

Mindenki Harry Pottere Frodója jövőre már negyven lesz, amit akkor se hiszünk el, ha az anyakönyvi kivonatát leteszi elénk a színész. Mindenesetre tizenkilenc év alatt baromi keveset öregedett Wood, talán ez a gyűrű viselésének következménye. Legújabb filmje, a Come to Daddy pedig egy egészen szürreális alkotás, amiben picit elfelejtjük, hogy egykoron csak hobbitként tudtunk Woodra gondolni. Nemrég gyereke is született.

2001 vs. 2020. Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty ImagesC3396 / DPA / dpa Picture-Alliance

 

Paris Hilton

A lentebbi két kép közti évkülönbség kereken húsz, ráadásul a bal oldali a Playstation 2 konzol debütálásakor készült, szóval mind érezzük, hogy az mennyire régen volt. Ennek ellenére Hilton szinte semmit nem öregedett, mostanság mondjuk eléggé furcsa dolgokat posztol az Instagramján.

2000 vs. 2020. Fotó: Chris Weeks / Staff és David Livingston / Getty Images North America / Getty Images via AFP

 

Pharrell Williams

Nehéz elhinni, de a rapper már a negyvennyolcadikat tapossa, és az öregedésre magasról tesz egy jó ideje. Williams alábbi két képe között tizenöt év telt el, amit akkor se mondanánk meg, ha arra kényszerítenének, hogy ezt a Varga Viktor klipet nézzük 24 órán át egy lesötétített szobában.

2004 vs. 2019. Fotó: Christina Radish/Redferns és Instagram.com/pharrell

 

Idris Elba

A brit színésznél, akit a következő James Bondnak követelnek a rajongók, a 2000-es évek elején megállt az idő, gyakorlatilag az őszülésen kívül semmi jele nincs annak, hogy öregedett volna. A lentebbi képek között tizenhét évnyi különbséget láthatunk. Elvileg.

2002 vs. 2019. Fotó: Jim Spellman/WireImage és Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

 

Denzel Washington

Elbához hasonlóan nála is megállt minden 2000 környékén, Washington ugyanis nem hajlandó öregedni. Vagy csak minimálisan.

2002 vs. 2019. Fotó: SGranitz/WireImage és FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

 

Lucy Liu

Charlie egykori angyala és Uma Thurman kardforgató ellensége a Kill Billből, Lucy Liu is megállította az időt. A lentebbi két kép között húsz év telt el.

1999 vs. 2019. Fotó: Frank Trapper/Corbis via Getty Images Jamie McCarthy / Getty Images North America / Getty Images via AFP

 

Héctor Elizondo

A színészt többi között a Micsoda nő!-ből vagy a Neveletlen hercegnő-sorozatból is ismerhetjük, és már vagy húsz éve ugyanúgy néz ki. Jelenleg amúgy 83 éves, és őszült egy picit az évek alatt.

2001 vs. 2020. Fotó: Archives Du 7eme Art / Photo12 via AFP és Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Elizabeth Hurley

A színésznő filmekben már szinte nem is szerepel, helyette fürdőruhás képekkel pakolja tele az Instagramot, ami alapján hetente el lehetne mondani, mennyire jól néz ki ötven felett is. Mindenesetre való igaz, hogy alig öregedett húsz év alatt, jól bizonyítja ez a két kép is.

2003 vs. 2020. Fotó: Kevin Mazur/WireImage és Instagram.com/elizabethhurley1

 

Reese Witherspoon

A színésznő is esélyes, hogy unikornisok vérén él, ugyanis a Doktor Szöszi-filmek óta nem nagyon akar tudomást venni az időről. Ennél is durvább viszont, hogy Witherspoon lánya tulajdonképpen az ő klónja.

2000 vs. 2020. Fotó: SGranitz/WireImage és Instagram.com/reesewitherspoon

 

Rosario Dawson

Ő sem kispályás, a színésznő most múlt negyvenegy éves, de alig tudnánk különbséget találni a lentebbi, 1999-es és 2020-as fotója között.

1999 vs. 2020. Fotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images és Allen Berezovsky / Getty Images North America / Getty Images via AFP 

Kiemelt kép: ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP – Khaled DESOUKI / AFP – SHAUN CURRY / AFP

Olvasói sztorik