Szórakozás

Pirner Alma: A karantén a végéhez közeledik

Új szokásait azonban akkor is tartani akarja, ha visszarázódunk a megszokott életvitelhez.

Pirner Alma a közösségi oldalán osztotta meg, hogy a koronavírus okozta járványhelyzet valójában elég pozitív hatással volt az életére.

Most, hogy a karantén a végéhez közeledik, Nektek van olyan újonnan felvett szokásotok, amit ezután is meg fogtok tartani, mert hasznosnak ítéltétek meg? Gondolom pár új szokást és átalakítást a napi és hetirendünkben kényszer szült ebben az időszakban, mégis pozitív hatással volt az életünkre. Nekünk is van nem is egy, amiket igyekszünk majd megtartani

– írta posztjában Pirner Alma, aki hosszú évek után végre kialakított magának egy otthoni irodát, és szigorúan tartja a 10:00-15:00-ig tartó munkaidőt. Hétvégén pedig nem dolgozik.

Hetente csak egyszer jár bevásárolni és többet főz, így spórolnak, de annak is örül, hogy levágatta a haját, többet beszél a barátaival és naponta csak egy csésze kávét iszik.

Sokakkal egyetemben a lomtalanításon is túl van és állítja, hogy így napi 2×10 perc rendrakás elegendő, amire a gyerek sem lehet kifogás.

A testmozgás idejét viszont felturbózta:

Minden nap minimum 1 óra edzés, emellett heti 4x legalább jóga vagy nyújtás a sok ülőmunka kompenzálása miatt.

Pirner Alma a befizetett nászútjuk miatt aggódik
Mi azért, hogy lesz-e friss élesztő a boltban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés, Máj 5., 2020, időpont: 12:20 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@almapirner

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik