Szórakozás

Elek Zoltán páros lábbal beszállt a politikai influenszerkedésbe

Nem láttuk jönni mindezt.

A Videó Infó 1 csatornáról, valamint annak készítőjéről, Elek Zoltánról már írtunk néhányszor, november 20-án viszont valami olyasmi történt, amit senki nem láthatott előre.

Zoltán ugyanis Híradó – Nem értem címmel olyan videót töltött fel, melyben

kritikát fogalmaz meg a kormánnyal szemben,

miután a fideszes többség miatt a parlament nem tárgyal arról a jobbikos javaslatról, amely külön pénzalappal segítené a ritka betegségben szenvedőket, így az olyan gyerekeket sem, mint amilyen Zente is.

„Politikától függetlenül akartam csinálni a csatornámat, de mégis van valami, ami felháborít a mai világban” – kezdi a videós, majd úgy folytatja:

Beteg gyerekekre nincs pénz? Nem értem. Stadionok épülnek, épülnek, épülnek, az egészségügy meg megy tönkre, tönkre, tönkre. Pont szükség van stadionokra, ezek kellenek. Legalább a fiatal gyerekeket mentsék meg. Őket kéne támogatni, nem elutasítani, leszavazni

– mondja, majd többek között arra is kitért, a Fidesz-kormány család-, vállalkozás- és munkahelyteremtő-barát politikája gyenge lábakon áll, hallva ezeket a híreket. Zoltán videója azért is komoly hírértékű, ugyanis

rettenetesen kevés azoknak a youtubereknek, influenszereknek a száma, akik mernek politikai témákba belemászni – tudva, hogy ez az egy dolog, ami kétfelé szakíthatja a felépített közösséget. 

Kifejezetten érdekes, hogy a hozzászólásokban nem volt komolyabb sárdobálás, sőt, értékelték, hogy a többnyire főzéssel kapcsolatos témák mellett felbukkant egy politikai is – még ha az csak a felszínt kapargatta is.

A 24.hu-n már olvashattatok olyan influenszer-interjúkat, ahol érintettünk politikai kérdéseket is:

  • így történt Baumgartner Katával,
  • valamint Istvánffy Emmával is érintettük az influenszer-érzékeny témát.

Kiemelt kép: YouTube.com/VideóInfó1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik