Szórakozás

Annyi csomagot küldenek a YouTube-os Elek Zoltánnak, hogy alig tud videózni

A videómegosztó legújabb sztárja üzent a rajongóinak.

Elek Zoltán YouTube-os felemelkedéséről elsőként írtunk, mikor a Video Infó 1 csatorna körülbelül 14 ezer feliratkozónál járt. Azóta ez a szám 75 ezerre ugrott, a hol főzős, hol technikai kütyüket bemutató tartalmak pedig töretlenül záporoznak a rajongók felé:

A Videó Infó 1 csatorna épp megmenti a magyar YouTube-os kultúrát
Elek Zoltán úgy megérkezett erre a platformra, mint kevesen.

Legutóbbi videójában azonban érdekes dolgot mondott a csatorna készítője, ugyanis kiderült, annyi csomagot küldenek neki a rajongói, hogy nem tud elegendő időt szakítani a videókészítésre:

Mielőtt elkezdeném a videózást, egy kérésem volna kedves rajongóimhoz, nézőimhez: megkérném, élelmiszer csomagot ne küldjetek, mert nem haladok a videózással. Meg az volna a legjobb, ha semmiféle csomagot nem küldenétek. Most nem halad a videózás, nem halad a forgatás, mindenki mást küld, azt se tudom, mihez kezdjek hozzá, mit főzzek. Mégis azt mondom, csomagot ne küldjetek, az lenne a legjobb, ha semmilyet

– fogalmazott, később kommentben kért elnézést:

Elnézést, kicsit ideges vagyok a munka végett, rengeteg élelmiszer jön – megromlik, nem tudom, mit főzzek belőle, mellette a stúdiót építem, nem tudok haladni vele se, rengeteg csomag érkezik, elnézést mindenkitől.

Tehát még egyszer nyomatékosítjuk, ha nem lett volna világos: egy magyar videós, aki arra kéri nézőit, hogy ne küldjenek neki dolgokat.

via GIPHY

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik