Szórakozás

A Love Islandben összejött Gábor és Nia két hét után szakítottak

A két játékos végül barátságban vált el.

A villa szerelmespárjaként aposztrofálták őket, a Love Island Instagram-oldalán például olvashattuk is, hogy Gábor és Nia megtalálták a szerelmet, sőt a súlyos sérülése miatt játékot feladó Gábor két hete még úgy nyilatkozott:

Félig győztesként megyek el, mert megtaláltam, amiért jöttem.

Sőt, szeptember 23-án kiesett a játékból Nia, akit már kint várt a villa előtt párja. Ehhez képest most szakítottak, vette észre a Blikk. Love Island Gábor azt írta:

Sok dolog történt velünk mióta kijöttünk, nehezen tudtunk egymásra koncentrálni és kevés időt tudtunk együtt tölteni. Mindemellett hatalmas nyomás volt rajtunk, hiszen szerettünk volna nektek is megfelelni. Hozzáteszem lehet, hogy itt rontottuk el. Szeretném megvédeni Niát,- nagyon sok támadás érte-, hiszen ez a kapcsolat nem arról szólt hogy ki mivel foglalkozik, kinek mennyi pénze van,és főként nem arról hogy ki kinél érdemel jobbat vagy rosszabbat.

Love Island Nia pedig úgy fogalmazott posztjában, barátokként váltak el.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik