Szórakozás

Nem túlzunk, ez a hat magyar celeb egész Európát körbenyaralta idén

Vége van a nyárnak, ezzel pedig a nagyobb nyaralós időszaknak is, ezért eljött az idő, hogy az Instagram-posztok segítségével megnézzük, idén merre jártak a magyar celebek. Bár a legtöbben tényleg a három nyári hónapban szoktak elutazni, a magyar celebek olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy ezt máskor is megtehetik, így az ő esetükben most kihúztuk a nyarat egészen az év elejéig.

A legtöbb helyen egyértelműen Zimány Linda járt, aki már a 2018-as évet is megnyerte azzal, hogy 124 napból 60-at nyaralással töltött. Zimány január óta idén 12 helyen volt összesen 17-szer, ebből hét alkalommal a Balatonnál (Füreden, Tihanyban, Paloznakon és Zamárdiban), háromszor pedig a tengerentúlon (New Yorkban és Miamiban). Európán belül Milánóba, Firenzébe, Madridba, Monacóba és Montenegróba, illetve Ibizára és Ciprusra jutott el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés, Júl 21., 2019, időpont: 10:24 (PDT időzóna szerint)

Őt követi Iszak Eszter, aki sajnos nem valós időben posztolja utazásait Instagramra, így csak megtippelni lehet, hogy körülbelül mikor nyaralt bizonyos helyszíneken. Iszak az oldala szerint 14-szer utazott, ebből hatszor belföldön járt – a Balatonon háromszor, de volt Egerben, Verőcén és Dobogókőn. Amikor pedig repülőre is ült, akkor Marokkóba Madridba, Milánóba, Athénba, Ciprusra, Montenegróba, a Dominikai Köztársaságba és Spanyolországba utazott, ahol volt Málagán és Marbellán is.

Az általunk megvizsgált celebek közül a harmadik legtöbbet utazó Kárpáti Rebeka volt. Nyilván ő is járt idén a Balatonnál, azon belül is Zamárdiban a Soundon, illetve Monoszlón, na meg elment wellnesselni Demjénbe. De volt síelni Franciaországban, megnézte Párizst és a Disneylandet, elutazott Mallorcára, Egyiptomba, Veronába, Lisszabonba és Horvátországba is, az évet pedig Thaiföldön kezdte.

Made with Flourish

Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni külön utazós Instagram-oldalt is készítettek maguknak, de még így is csak a negyedik helyre szorultak. Debreczeniék Zalaszentgróton indították az évet, majd Salzburg közelében folytatták, később elmentek Mohácsra, majd Franciaországba. Nyilván jártak Olaszországban is, azon belül Milánóban és Firenzében, illetve Észak-Olaszországban, ahol síeltek. Elutaztak még Thaiföldre elefántokat nézni, majd Kaliforniába, többi közt Jennifer Lopez koncertjére.

Dukai Regina változatos nyaralásokat tudhat maga mögött. A Magas-Tátrában indított, majd Arizona államban folytatta az évet, azon belül is Sedonában és Phoenixben. Járt Olaszországban, Törökországban és Norvégia fővárosában, Oslóban, itthon pedig Bakonyszentlászlóra nézett el, na meg a többiekhez hasonlóan a Balatonra, ahol Füreden és Monoszlón pihente ki a sok munkát.

A legkevesebb helyen Vajna Tímea volt idén. Az özvegy az évet a Maldív-szigeteken kezdte, férje halála idején pedig a francia Alpokban volt. Idén is elment Cannes-ba, majd posztolt Párizsból és Londonból, később Míkonosz szigetéről és Ibizáról is, nemrég pedig Instagram-sztorijai közt jelentette be, hogy ismét Los Angelesbe repült a Lufthansa járatán, ahol a lába nem fért el rendesen.

Kis magyarázat a térképhez: egyrészt a +/- jelekkel lehet zoomolni a térképen, illetve a jobb fent lévő nevekre kattintva tudjuk szűrni, hogy ki(k)nek az utazásait akarjuk látni.

Nem az a lényeg, hogy mi van ott, ahova elutazol, hanem az, hogy ott vagy
Aki utazni akar, az ne a travel influenszereket kövesse.

Kiemelt kép: 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik