Szórakozás

Tóth Gabi és Horváth Tomi összevitatkoztak a Sztárban sztár forgatásán

Utóbbi megsértődött a terhes énekesnőre.

Hamarosan érkezik a Sztárban sztár leszek műsora, aminek mentorai túl vannak a válogatáson. Igaz, adódtak konfliktusok. Horváth Tamás például elnyomva érezte magát, emiatt össze is kapott a terhes Tóth Gabival és kiviharzott a stúdióból.

Tomi egy őstehetség. Ismerem és szeretem, ettől függetlenül nem mindenben értettünk egyet az eddigi felvételek során, vagy nem feltétlenül ugyanazt gondoltuk egy előadóról. Egy ilyen helyzetben elég nagy mindenkin a nyomás, és érzékenyebben reagálunk egy-egy szituációban. Azóta Tomival megbeszéltünk mindent, és természetesen töretlen köztünk a jó kapcsolat

– mesélte a Borsnak Tóth Gabi.

Pápai Joci a Sztárban sztár leszek forgatásáról posztolt
És az is kiderült, hogy milyen nagy már Tóth Gabi terheshasa.

Mostanra pedig Horváth Tomi is lenyugodott és megbékélt.

Természetes, hogy olykor adódnak olyan helyzetek, amikben nem vagyunk egy véleményen. Ez történt itt, az előválogató során is, de a kezdeti feszültség után tisztáztuk a dolgokat Gabival. Mindannyian szerettünk volna igazán erős karaktereket válogatni a csapatainkba, de ott néhány momentum után úgy érzetem, hogy a zsűritársaimmal szemben némileg háttérbe szorulok. Abban a helyzetben Gabi is inkább Be­reczki Zoli csapatát erősítette, amit nem éreztem egészen megalapozottnak. Tény, hogy eleinte én is kevésbé voltam tapasztalt ebben a szerepkörben. Abban a pillanatban ez kicsit érzékenyen érintett, de szerintem végül szuper csapatok álltak össze, és alig várom a folytatást.

Kiemelt kép: Instagram/@horvathtomi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik