Kultúra

Majka új műsorával és a terhes Tóth Gabival jönnek a TV2 őszi műsorai

Megtartotta a TV2 az őszi műsorok sajtótájékoztatóját, ahol kiderült többek között, hogy mikor indul az Ázsia Expressz új évada és a Kasza Tibi vezette Kapd el ha tudsz!.

Az Ázsia expressz második évada, melyet ismét Ördög Nóra vezet majd, augusztus 26-án indul és 19.10-kor, a Tények Plusz után.

Az új évad párosai:

  • Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea
  • a Liu tesvérek
  • Janicsák Veca és férje
  • Hódi Pamela és Huszár Zsófi
  • Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti
  • Horváth Gréta és Meggyes Dávid
  • Bereczki Krisztián és Bohos Kornél

A Kapd el ha tudsz! című új vetélkedős műsor hétköznap esténként, 20:55-től kerül adásba. A produkcióban párok küzdenek a reflexeiket és tudásukat bevetve az ötmillió forintos főnyereményért.

Idén sem maradnak a nézők Sztában sztár nélkül, azonban ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket, így a műsor kis változással, Sztárban sztár leszek címen fut majd. A zsűri tagjai idén Pápai Joci, Horváth Tamás, Tóth Gabi és Bereczki Zoltán lesznek.

Ősszel indul szintén a Nyomd a gombot tesó! című, Majka ötletén alapuló gameshow. A műsorban nyolc körön keresztül 50 milliós pénznyereményért játszanak majd a párosok, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de olyan izgalmas elemeket is tartalmaz a formátum, ami a játékosok adrenalin szintjét is megmozgatja. A felhívóra csak az első héten több, mint hatezren jelentkeztek, ami kimagaslónak számít ebben a műfajban.

Emellett jön az itthon újnak számító formátumú Catch! – Úgyis utolérlek! című produkció, mely a Ninja Warrior és az Exathlon Hungary vonalát követi. A műsor lényege, hogy sportos hírességek, sportolók és sportos civilek kergetik egymást különböző pályákon. Az egyetlen cél, hogy elkapják egymást, a TV2 programigazgatójának várakozása szerint ez lehet az ősz egyik nagy durranása a csatornán.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik