Szórakozás

Gáspár Evelinnek senki nem ad munkát, ezért marad a celebkedésnél

De az sem kizárt, hogy külföldre költözik.

Néhány hete volt, hogy Gáspár Evelin arról beszélt, milyen normális és tanult ember lett belőle annak ellenére, hogy egy ország szeme előtt, egy valóságshow-ban nőtt fel. Most azonban úgy tűnik, hogy ez az ismertség visszaüt, Győzike lánya ugyanis sehol nem talál munkát.

Gáspár Evelin: Valóságshowban nőttem fel, mégis egy normális ember lett belőlem
A nehézségek ellenére sem bánja, hogy kamerák követték a gyerekkorát.

Szeptemberben meglett a sulim. Előtte is próbálkoztam már gyakornokként, akkor még volt sikerem, igaz, akkor is kellett az ismerősi kapcsolat, hogy benyomjanak. Aztán amikor önállósodni akartam és csak az önéletrajzommal bekerülni, akkor volt pár lyukra futás. Legutóbb az volt, mielőtt kimentem Ázsiába, hogy jelentkeztem egy újonnan nyíló delikáteszbe, ahová fel is vettek, szerződést írtunk, de aztán amikor hazaértem, azt mondták már betelt a pozíciós és nem értettem. Tényleg szerettem volna normális emberként elhelyezkedni, meg beintegrálódni, mint egy celeb

– mondta a Mokkában Gáspár Evelin, aki jelenleg két irányt lát maga előtt.

Most átadom magam a celebségnek, mégis ebben nőttem fel. Már el is engedtem, hogy mint egy normális ember beintegrálódjak. Majd hoz nekem valamit ez a celebség vagy elmegyek innen külföldre. Már nem akarom bizonygatni embereknek, hogy érek annyit, mint ők.

Kiemelt kép: TV2/Mokka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik