Élet-Stílus

Gáspár Evelin: Valóságshowban nőttem fel, mégis egy normális ember lett belőlem

A nehézségek ellenére sem bánja, hogy kamerák követték a gyerekkorát.

Gáspár Győző lánya, Evelin 10 éves volt, amikor elkezték forgatni a Győzike showt, így gyakorlatilag a kamerák előtt nőtt fel. Ezt azonban nem bánja, sőt a saját gyerekinek sem kívánna mást.

Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen lehet normál emberként felnőni. Manapság mindenki celeb, meg influenszer akar lenni, én talán még jókor csöppentem ebbe a dologba. Ez egy olyan életutat ad, ami nem hétköznapi. Én nem gondolnám, hogy egy hétköznapi ember vagyok. Van egy olyan életutam, amit senki nem mondhat el Magyarországon: egy valóságshowban nőttem fel és mégis egy normális ember lett belőlem

– mondta Gáspár Evelin, aki annak ellenére is jóérzéssel tekint a gyerekkorára, hogy a nyilvánosság miatt sok nehézséggel kellett megbirkóznia.

Gyerekként sok mindent nem tudtam megélni és az evésbe menekültem. Ami még nehézség volt, hogy nagyon zárkózott lettem a fiúk terén. Nem tudtam divatosan öltözködni, nem volt egészséges női önképem. 20 évesen volt először barátom. Két barátot tudhatok magam mögött így 25 éves koromra, ami szerintem elég kevés. Ilyen szempontból vagyok tapasztalatlan és naiv.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik